Honderden mensen rollen vrijwillig om ter snelst van berg in jaarlijkse kaasrol-race: “Heerlijke traditie”

De jaarlijkse kaasrol-race heeft dinsdag weer heel wat deelnemers gelokt naar het Britse Gloucestershire. Mannen, vrouwen én kinderen rolden daar vrijwillig van een berg achter een bol kaas. Wie eerst beneden is, wint een double Gloucester van liefst 3,5 kilo. De traditie gaat al honderden jaren door op de heuvel ‘Cooper’s Hill’, de plek waar de kaas wordt gemaakt. Sommige deelnemers moesten naar het ziekenhuis gebracht worden voor verzorging, maar niemand raakte ernstig gewond.

 

Meer krantenkoppen in België

Hollywood bant seks en daar zit China voor iets tussen: “Wereldwijd is het een vorm van zelfcensuur geworden”, volgens Jan Verheyen

De stomende autoscène in ‘Titanic’, met aangedampte ramen, is intussen ook alweer 27 jaar geleden gefilmd. Hollywoodfilms zijn ondertussen steeds preutser geworden. Sinds 2000 is het aantal seksscènes gehalveerd en daar zit China voor iets tussen. Hoe komt dat? Hoe groot is de impact? En hoe zit dat in de Vlaamse filmindustrie?

Lees meer »

Oostends Revalidatieziekenhuis BZIO wordt KLIEF

De organisatie BZIO (Bundeling Zorginitatieven Oostende), inclusief de bekende locaties IMBO en de Koninklijke Villa, zal voortaan opereren onder één nieuwe naam: KLIEF.
The post Oostends Revalidatieziekenhuis BZIO wordt KLIEF appeared first on KW.be.

Lees meer »

“Netflix vroeg mij, maar ik heb gepast”: dit zijn de Rode Duivels-vrouwen en dit wist je nog niet over hen

We wensen niemand een stevige portie eenzaamheid toe, behalve… de dames in dit artikel. Want als de partners van onze Rode Duivels hun ventje nog een maand moeten missen, dan betekent dit dat we de finale spelen op het EK in Duitsland. In afwezigheid van Mishel Gerzig (mevrouw Courtois) missen onze Belgische spelersvrouwen misschien nog één mespuntje glamour, maar met

Lees meer »

Dominique (53) sterft na crash tijdens ritje in auto van schoonbroer: “Erwin had een zware BMW en ze wilden hem eens testen”

Na een familiefeest in Ieper ging Dominique Depoorter (53) zondagavond nog even mee met z’n schoonbroer om diens BMW te testen. Op de Zuiderring ging het mis: er ontstond een aanrijding, de BMW raakte van de weg en tolde een veld in. Dominique stierf ter plaatse. “Dit heeft niemand gewild”, reageert schoonbroer Erwin die aan het stuur zat.

Lees meer »