Durf jij hier binnengaan? Ziekenhuis in Nevada bedekt met miljoenen krekels

Wie naar het Northeastern Regional Hospital in Elko, Nevada gaat voor dringende zorgen, moet eerst nog een plaag trotseren. Het ziekenhuis en het omliggende terrein zijn namelijk volledig bedekt met miljoenen mormonenkrekels.

 

Meer krantenkoppen in België

Haalt nieuwe Waalse regering de economie uit het slop? “Werkloosheidsgraad in Wallonië moet dringend omlaag”

Zal de volgende Waalse regering van de MR en Les Engagés een nieuwe economische wind doen waaien in het zuiden van ons land? De ambities van verkiezingswinnaar George-Louis Bouchez zijn alvast torenhoog. De liberaal belooft om Wallonië in 5 jaar tijd opnieuw op de kaart te zetten. "Moeilijk, maar niet onmogelijk", volgens Edward Roosens, hoofdeconoom bij het VBO.

Lees meer »

Perskring brengt ‘Metal Art’ naar stadhuis: vijf getalenteerde kunstenaars met Tieltse link stellen er hun werken tentoon

Dankzij de Tieltse Perskring kan je straks twee weekends op rij ‘Metal Art’ bewonderen in de voorhal van het stadhuis. Met zware gitaren of Graspop heeft de expo voor alle duidelijkheid niets te maken. Wel zullen er werken te bewonderen zijn van vijf getalenteerde kunstenaars die allemaal een link hebben met Tielt.
The post Perskring brengt ‘Metal Art’ naar

Lees meer »

Sluis in Moen is terug open na ongeval

Het Nederlandse binnenschip dat vrijdagavond een ongeval had in het sluis op het kanaal Bossuit-Kortrijk in Moen, is uit de sluis kunnen varen.
The post Sluis in Moen is terug open na ongeval appeared first on KW.be.

Lees meer »

VBS De Wijzer is Octopusschool van het jaar

Zoals elk jaar deed de school mee aan de Octopuswedstrijd die de scholen aanzet voor duurzame mobiliteit en een veilige schoolomgeving. In Vlaanderen haalden ze de hoogste score.
The post VBS De Wijzer is Octopusschool van het jaar appeared first on KW.be.

Lees meer »

‘Bemoeizieke buurvrouw’ uit De Panne blijft vermeende koperdieven beschuldigen in rechtbank

Een ‘bemoeizieke’ vrouw uit De Panne bleef ook in eigen persoon twee mannen beschuldigen van de vermeende diefstal van zestien elektriciteitskasten en gasmeters uit de kelder van een flatgebouw. Desondanks kon de vrouw ook op een leugen worden betrapt. “Ik heb nooit verklaard dat ik mensen afluister via mijn parlofoon”, sprak ze stellig, wat ze wel eerder verklaard had. “We

Lees meer »

OPROEP: Werk jij in een supermarkt en maakte je er al eens agressie mee?

De Nederlandse supermarktketen Albert Heijn onderneemt actie tegen het stijgend aantal gevallen van agressie in de winkels. Er zijn het afgelopen jaar duizend meldingen gedaan door het personeel omdat ze waren uitgescholden of aangevallen. Werk jij in een supermarkt en wil je iets zeggen over de situatie hier in België? Is ook hier sprake van stijgende agressie tegen het personeel?

Lees meer »

NOG ÉÉN KEER CRISTIANO (deel 2). Van CR7 tot ongewenste vedette: zwevend op ongeziene hoogtes, maar ook de diepste smart

In het voorjaar van 2025 wordt Cristiano Ronaldo 40. Enkele maanden later loopt zijn contract bij Al-Nassr in Saudi-Arabië af. Euro 2024 wordt het laatste kunstje van CR7. Net voor de finale voorstelling van Cristiano blikken we eigenzinnig terug op twee decennia vol dramatiek, controverse, vreugde en verdriet, liefde en leed, maar ook twee decennia boordevol prijzen en weergaloze goals.

Lees meer »

Menen, Wervik en Wevelgem krijgen opnieuw méér bushaltes: “Uniek experiment om vervoersarmoede tegen te gaan”

De nieuwe vervoersregeling van De Lijn zorgde voor het verdwijnen van een heel aantal bushaltes, ook in Menen, Wervik en Wevelgem. Echter, na goed zes maanden komen daar weer een tiental haltes bij voor flexbussen. Een experiment waarmee heel het grondgebied alsnog moet gedekt worden. “Zo kunnen we een voorbeeld zijn voor heel Vlaanderen.”
The post Menen, Wervik en

Lees meer »