Durf jij hier binnengaan? Ziekenhuis in Nevada bedekt met miljoenen krekels

Wie naar het Northeastern Regional Hospital in Elko, Nevada gaat voor dringende zorgen, moet eerst nog een plaag trotseren. Het ziekenhuis en het omliggende terrein zijn namelijk volledig bedekt met miljoenen mormonenkrekels.

 

Meer krantenkoppen in België

Union treft Rangers, Slavia Praag, Lille of Salzburg in derde voorronde Champions League, ook Cercle en Gent gaan maandag in de trommel

Union gaat maandag de bokalen in voor de loting van de derde voorronde van de Champions League. De Belgische vicekampioen en bekerwinnaar is geen reekshoofd in het niet-kampioenenspoor. Ook Cercle Brugge en AA Gent kennen dan hun mogelijke tegenstander in de derde voorronde van respectievelijk de Europa League en de Conference Leauge.

Lees meer »

Jongeman (18) opgepakt die schoten lost met alarmpistool in Duffel

In Duffel is een jongeman (18) opgepakt die schoten heeft gelost met een alarmpistool. Dat bevestigen politie en parket. Intussen is de man opnieuw vrijgelaten. Het is nog niet duidelijk wat er precies aan de hand was. Op sociale media reageerden heel wat ongeruste buurtbewoners die de schoten hadden gehoord en een helikopter hadden zien overvliegen. Er vielen geen gewonden.

Lees meer »

Zeven zomerbars om met je kinderen te ontdekken

Niets zo heerlijk als op een gezellig terrasje te zitten en de kinderen op de achtergrond te horen joelen en gillen van plezier. Maar een zomerbar mét entertainment voor de kinderen is niet altijd zo vanzelfsprekend zo blijkt, zelfs niet in de 215 zomerbars die onze provincie telt. Daarom zetten wij enkele leuke zomerbars op een rij, waar er genoeg

Lees meer »

Achter de schermen op Tomorrowland, bij het testlab voor in beslag genomen drugs: “141 stalen getest, vooral XTC, cocaïne en ketamine”

Nieuw in de backstage van Tomorrowland: een testlab van het Nationaal Instituut voor Criminalistiek en Criminologie (NICC). Alle in beslag genomen drugs tijdens het festival worden er getest op hun samenstelling: 141 stalen al op vrijdag. “Vooral stimulerende middelen, zoals XTC, cocaïne en ketamine, maar ook cannabis”, zegt het NICC aan VRT NWS. “Voorlopig hebben we festivalgangers nog niet rechtstreeks

Lees meer »

Zware 4×4 belandt op zij na ongeval op E40 in Jabbeke

Maandagavond even voor 20 uur gebeurde op de E40 net voorbij Jabbeke een ongeval. Een Land Rover en een vrachtwagen die richting Frankrijk reden, kwamen met elkaar in botsing.
The post Zware 4×4 belandt op zij na ongeval op E40 in Jabbeke appeared first on KW.be.

Lees meer »

Grensbewaker gewond bij schietpartij aan Grieks-Turkse grens

Aan de Grieks-Turkse grensrivier Evros is een Griekse grensbewaker gewond geraakt toen hij beschoten werd. De Griekse politie zegt dat de schoten afgevuurd werden aan de Turkse zijde van de rivier. Griekse grensbewakers hadden net een illegale oversteek van de grens van Turkije naar Griekenland verhinderd.

Lees meer »

Frankrijk gebruikt tijdens Olympische Spelen videobewaking op basis van artificiële intelligentie, privacyorganisaties zijn “bezorgd”

Frankrijk zal tijdens de Olympische Spelen experimenteren met videobewaking op basis van artificiële intelligentie in de metrostations. Dat staat in een decreet dat deze week werd goedgekeurd. Volgens het ministerie van Binnenlandse Zaken zullen de camera’s enkel mensenstromen analyseren, maar toch reageren privacyorganisaties bezorgd.

Lees meer »

Junior Ylken Seynave (17) wint BK mountainbike en pakt zo haar derde Belgische titel van het seizoen

Bijzonder straffe prestatie van junior Ylken Seynave (17) uit de Moerput in Geluwe. Zondag won ze in Beringen het BK mountainbike, dit seizoen meteen al haar derde tricolore. In januari werd ze in Meulebeke verrassend Belgisch kampioen veldrijden bij de junioren. Later won ze ook het BK tijdrijden.
The post Junior Ylken Seynave (17) wint BK mountainbike en pakt

Lees meer »

“Ik wil een gesprek met hem”: Man die ‘theatrale’ stadsgids Pascal (31) in Brugse reien duwde, meldt zich bij politie

De man die begin deze maand de Brugse stadsgids Pascal Gerritsen (31) in het water duwde heeft zich aangemeld bij de politie. Dat bevestigt woordvoerster Lien Depoorter. De man, een Bruggeling, stapte maandag het politiekantoor binnen om een verklaring af te leggen. Het is nu de vraag of de zaak nog een staartje krijgt. Pascal zelf wil graag in gesprek

Lees meer »

Vakantieboerderij Hof Ter Lo in Pollinkhove, waar gasten vrienden zijn: “We kunnen ze niet meer missen”

Karel Devreese (64) en Katrien Masson (53) baten sinds 2011 vakantieboerderij Hof Ter Lo in Pollinkhove uit. De hoeve ligt langs het Lo-kanaal, middenin de natuur. Op het domein valt er heel wat te beleven voor jong en oud.
The post Vakantieboerderij Hof Ter Lo in Pollinkhove, waar gasten vrienden zijn: “We kunnen ze niet meer missen” appeared first

Lees meer »