Brusselse politiecommissaris en ex-agenten voor de rechter voor hacking, schriftvervalsing en schending beroepsgeheim

Twee voormalige politie-inspecteurs en het huidige hoofd van de interventiedienst van de politiezone Brussel-Zuid verschijnen vandaag voor de rechter op verdenking van hacking, schriftvervalsing, schending van het beroepsgeheim en voor het samenzweren met criminelen. Dat schrijven de krant Le Soir en de openbare omroep RTBF woensdag.

 

Meer krantenkoppen in België

LIVE OEKRAÏNE. Brand in olieraffinaderij na nachtelijke droneaanval in Rusland

In Azov, in de Russische regio Rostov, is na een nachtelijke droneaanval brand uitgebroken in een olieraffinaderij. Volgens gouverneur Vasili Goloebev vlogen er olietanks in brand, maar zijn er voorlopig geen slachtoffers gemeld. Oekraïne, dat al meer dan twee jaar te lijden heeft onder een Russisch offensief, gaat regelmatig in de tegenaanval door drones te lanceren richting Russisch grondgebied. Kiev

Lees meer »

Uur lang op receptie, zonder te zitten: maand na lelijke val is koning Albert (90) weer zijn opgewekte zelf

Het is exact een maand geleden dat koning Albert onwel werd op vakantie in Frankrijk en lelijk ten val kwam. Maar de gepensioneerde vorst, die vorige week 90 is geworden, stáát er weer. Letterlijk en figuurlijk. Aan de zijde van koningin Paola (86) en schoondochter prinses Claire (50) woonde hij opgewekt een één uur durende prijsuitreiking bij. Inclusief de receptie

Lees meer »