Belg in Centraal-Afrikaanse Republiek gearresteerd door Wagner-huurlingen

In de Centraal-Afrikaanse Republiek is afgelopen weekend een Belgische, humanitaire medewerker opgepakt door leden van de Wagner-groep. Buitenlandse Zaken zegt op de hoogte te zijn en volgt de situatie op de voet.

 

Meer krantenkoppen in België

16 nieuwe woningen in de Jeanne Vande Puttelaan

Het lokaal bestuur leverde een omgevingsvergunning af voor een bouwcomplex op het einde van de Jeanne Vande Puttelaan. Er komen 16 nieuwe eengezinswoningen.
The post 16 nieuwe woningen in de Jeanne Vande Puttelaan appeared first on KW.be.

Lees meer »

Doorbraak in onderzoek naar frontotemporale dementie, waar onder andere acteur Bruce Willis aan lijdt

Belgische wetenschappers hebben een doorbraak bereikt in het onderzoek naar frontotemporale dementie, een vorm van dementie die vooral jongere mensen treft. Een bekende patiënt is de Amerikaanse acteur Bruce Willis (69). De wetenschappers konden een eiwit identificeren dat bij een bepaalde variant van frontotemporale dementie problemen veroorzaakt. "Hoe meer inzicht we in deze mechanismen krijgen, hoe meer mogelijkheden dat opent

Lees meer »

700 bakken, 16.800 flesjes en 1 dildo verrassen Thimen (25) en Frauke (24) na huwelijk: “Dit is wel een erg groot cadeau”

Meer dan dertig vrienden zetten de grote middelen in om de woning van Thimen Rogiers en Frauke Struelens te ommuren met 700 bierbakken in het West-Vlaamse Koekelare. In de tuin vonden ze 16.800 flesjes en aan de verlichtingspaal voor hun huis hing een dildo te bengelen. “We moesten eerst opruimen voor we naar binnen konden”, lacht het koppel dat maandag

Lees meer »

Cursisten Fietshersteller tonen hun werk

Na een tussenpauze van enkele jaren organiseert cvo MIRAS sinds september opnieuw cursussen Fietshersteller in regio Waregem. De cursisten leerden er onder andere hoe fietsen van losse frames en onderdelen tot volledig rijklare fietsen worden opgebouwd, een aanpak die wel gesmaakt wordt door de cursisten.
The post Cursisten Fietshersteller tonen hun werk appeared first on KW.be.

Lees meer »