Acteur Robert De Niro haalt zwaar uit naar Trump en raakt in verhitte discussie met zijn aanhangers: “Jullie zijn gangsters”

Robert De Niro (80) hield dinsdag in New York een hard pleidooi tegen Donald Trump (77). “Willen we dat hij dit land leidt en zegt: ik ga niet weg, ik ben een dictator voor het leven?”, vroeg de Amerikaanse acteur zich luidop af. Maar niet iedereen op straat was gediend met zijn uitspraken. De Niro raakte in een verhitte discussie met enkele Trump-aanhangers. 

Meer krantenkoppen in België

In Iran vastgehouden VUB-professor Djalali richt zich in geluidsboodschap tot Zweedse premier: “U liet me hulpeloos achter”

De Iraans-Zweedse professor Ahmadreza Djalali, die gastprofessor was aan de VUB in Brussel, heeft zich in een geluidsboodschap gericht tot de Zweedse premier Ulf Kristersson. Dat schrijft de Zweedse openbare omroep SVT, dat het geluidsfragment in handen kreeg. “U liet me hier hulpeloos achter”, stelt Djalali die zich afvraagt waarom hij geen deel uitmaakte van de gevangenenruil tussen Zweden en

Lees meer »

Man (33) die gsm’s steelt van cafégangers riskeert jaar cel

Drie Britse feestvierders werden in mei dit jaar het slachtoffer van diefstal. De drieling was aan het feesten in een Brugs café toen ze plots hun smartphones kwijt waren. Een 33-jarige Tunesiër die verdacht wordt van de feiten ontkent alles met klem. Het Openbaar Ministerie vordert een celstraf van een jaar.
The post Man (33) die gsm’s steelt van

Lees meer »

Tim Merlier klopt Jasper Philipsen en is opnieuw aan het feest in de Baloise Belgian Tour, eindwinst is voor Waerenskjold

In de slotetappe van de Baloise Belgium Tour heeft Tim Merlier opnieuw de bovenhand kunnen nemen. In een pure machtssprint won hij het pleit van Jasper Philipsen, Tom Van Asbroeck werd verdienstelijk derde. De Noor Søren Waerenskjold kreeg voor de eindwinst nog wat weerwerk te verduren tijdens de Gouden Kilometer, maar kon die uiteindelijk al bij al makkelijk veiligstellen.

Lees meer »

Wie worden de nieuwe Vlaamse ministers? Deze namen gaan over de tongen (en deze keren waarschijnlijk niet terug)

Met de regeringsvorming in haar kinderschoenen wordt er in de Wetstraat al druk gespeculeerd over wie binnenkort aanspraak maakt op het ministerschap. Onze redactie maakt de analyse hoeveel posten elke waarschijnlijke coalitiepartij – N-VA, Vooruit en CD&V – wellicht in de wacht sleept. We legden ook ons oor te luister wie daarvoor in polepositie ligt. Daaruit blijkt dat de volgende

Lees meer »