Acteur Robert De Niro haalt zwaar uit naar Trump en raakt in verhitte discussie met zijn aanhangers: “Jullie zijn gangsters”

Robert De Niro (80) hield dinsdag in New York een hard pleidooi tegen Donald Trump (77). “Willen we dat hij dit land leidt en zegt: ik ga niet weg, ik ben een dictator voor het leven?”, vroeg de Amerikaanse acteur zich luidop af. Maar niet iedereen op straat was gediend met zijn uitspraken. De Niro raakte in een verhitte discussie met enkele Trump-aanhangers. 

Meer krantenkoppen in België

Oude bekenden kloppen Oekraïne: Roemenië leidt na 3-0-zege in groep Rode Duivels

De eerste trotse leider in de groep van België heet Roemenië. En dat na een toch wel even klinkende als verrassende 3-0-zege tegen Oekraïne. Opvallend: drie oude bekenden uit de Belgische competitie troffen raak: Nicolae Stanciu (ex-Anderlecht), Razvan Marin en Dennis Dragus (ex-Standard). Te onthouden voor België richting tweede groepsduel: neem een breekijzer mee en wees beducht voor snelle uitbraken

Lees meer »

Katrien Verfaillie treedt op in Sint-Eligiuskerk

Katrien Verfaillie trekt dit jaar samen met onze krant de provincie rond. Ze zingt een strofe over elk dorp waar ze komt en zal zo het langste lied ooit schrijven. Op 21 juni is ze te gast in Moen.
The post Katrien Verfaillie treedt op in Sint-Eligiuskerk appeared first on KW.be.

Lees meer »

Experts waarschuwen voor ‘voice cloning’: oplichters bellen je met de stem van je partner of vriendin om geld af te troggelen

Vijftien seconden opname, meer is er niet nodig om de stem van een bekende na te bootsen via artificiële intelligentie gestuurde software. Politiediensten waarschuwen dan ook dat cybercriminelen meer en meer gebruik zullen maken van die gekloonde stemmen om mensen geld af te troggelen. Al kan een vuistregel helpen om oplichting door ‘voice cloning’ te slim af te zijn.

Lees meer »

Jack Russell doodgebeten en verscheurd door 3 loslopende herdershonden in Vremde: “Dit voelt heel onrechtvaardig aan”

In Vremde, bij Boechout, is een Jack Russell doodgebeten en verscheurd door 3 Anatolische herdershonden. Dat schrijft Gazet van Antwerpen en het nieuws is bevestigd aan VRT NWS. Het hondje werd meegesleurd terwijl hij op het terras lag. De eigenaar van de herdershonden, een schapenboer uit Ranst, heeft maatregelen opgelegd gekregen door de burgemeester. Het is niet de eerste keer

Lees meer »

Frankrijk start met zuinige zege tegen Oostenrijk aan EK, maar houdt adem in voor gehavende neus van Mbappé

Het vizier van de topfavoriet stond nog niet op scherp. Maar Frankrijk deed tegen Oostenrijk, in tegenstelling tot de Rode Duivels, wel wat moest in z’n openingsmatch. Een zuinige 0-1-zege, nota bene door een owngoal, volstond voor Les Bleus. Toch startte Frankrijk ook met zorgen aan het EK, want Kylian Mbappé moest in het slot met een zwaar gehavende neus

Lees meer »