“14.000 euro om te leren horen, zien en zwijgen”: achter de schermen bij de Butlerschool

De School for Butlers and Hospitality is een butlerschool waar traditie en luxe samenkomen. De docenten leren hun leerlingen alle aspecten van de etikette: van champagne sabreren tot het bewaren van absolute discretie. Voor zo’n 14.000 euro word je hier in acht weken tijd klaargestoomd tot een volleerd butler. Wij bellen aan voor een exclusieve blik achter de schermen van deze prestigieuze opleiding vol pracht en praal. 

Meer krantenkoppen in België

Sofie en Steven weer even in café ‘t Hof van Vlaanderen voor kermis in Krombeke

Voor de derde keer staan Sofie Vanderhaeghe en Steven Meulenaere achter de toog van café ‘t Hof van Vlaanderen tijdens het kermisweekend in Krombeke. Van donderdag 20 juni tot en met peirdekoersmaandag 24 juni blazen ze het leegstaande café ‘t Hof van Vlaanderen opnieuw wat leven in. “Het café staat te koop, dus wie wil kan het verderzetten”, klinkt het

Lees meer »

Diksmuideling (41) betrapt tijdens inbraak in reeds verzegelde nachtwinkel

Een 41-jarige Diksmuideling werd afgelopen nacht op heterdaad betrapt tijdens een inbraak in een nachtwinkel. Opvallend: die is reeds drie maanden verzegeld omdat de zaak onveilig is en er tal van inbreuken vastgesteld worden. De man, een bekende flakkagebruiker, drong binnen in de hoop iets waardevols te stelen. “Hij werd voorgeleid bij de onderzoeksrechter en is aangehouden”, zegt het West-Vlaamse

Lees meer »

Wereldberoemde Japanse architect Fumihiko Maki overleden

Fumihiko Maki, de Japanse architect die onder meer het Four World Trade Center ontwierp, is afgelopen donderdag overleden aan een natuurlijke dood. Dat heeft het persagentschap Kyodo gemeld. De 95-jarige man stierf kort voor de opening van het Reinhard Ernst Museum in de Duitse Wiesbaden, dat gebaseerd is op zijn ontwerp.

Lees meer »

Gewonde bij schietpartij in Anderlecht

Een persoon is vrijdag gewond geraakt bij een schietpartij in de Brusselse gemeente Anderlecht. Dat meldt het parket van Brussel, dat zo een bericht van RTL Info bevestigt. Het slachtoffer is niet in levensgevaar.

Lees meer »

Wielertoerist Guy (67) werd door motor aangereden en in kanaal gekatapulteerd

Een breuk in de onderarm die met spoed werd geopereerd en een barst in de enkel. Guy Coppens (67) uit Sint-Antonius (Zoersel) is terug thuis uit het ziekenhuis. Woensdag werd hij op het jaagpad in Massenhoven met zijn fiets in het kanaal gekatapulteerd door een motorrijder onder invloed. Zijn wielervrienden redden zijn leven. “Ik had het geen tien minuten langer

Lees meer »