Zoveel vliegen dat zomerbar evenementen moet afzeggen: “Zwaar geïnvesteerd in buitenbar, en nu dit”

In de omgeving van de Boskouterstraat in Kerkom worden bewoners al een hele maand geteisterd door een vliegenplaag. Sven Muës van zomerbar God Zei D(r)ank moet zelfs evenementen annuleren omdat de gasten niet kunnen eten door de duizenden vliegen.

 

Meer krantenkoppen in België

Vision XR Gallery brengt unieke kunstbeleving in De Haan

Vision XR Gallery van Niels Soete pakt van donderdag 20 tot zondag 23 juni uit met een uniek kunstgebeuren, met als hoogtepunt een liveshow door Eddy Maniez op vrijdagavond.
The post Vision XR Gallery brengt unieke kunstbeleving in De Haan appeared first on KW.be.

Lees meer »

Route ‘Blauwe lus’ aangepast en uitgebreid

De mountainbike- en gravelbikeroute Blauwe lus Poperinge, die in 2022 opende met een traject van 35 kilometer, werd nu aangepast en uitgebreid met nog eens 2,7 kilometer. “Met dit aangepast tracé konden we de drukke Abeelseweg vermijden en nieuwe onverharde fietspaden creëren langs de Helleketel”, zegt schepen van Sport Klaas Verbeke (CD&V). Een belangrijk aspect
The post Route ‘Blauwe

Lees meer »

Munsterbeek meandert opnieuw door Bilzense natuur

De provincie Limburg heeft de Munsterbeek haar meanderende vorm teruggegeven over een lengte van 850 meter. 50 jaar geleden werd de beek namelijk rechtgetrokken. Maar een beek die meer meandert, geeft voordelen voor de biodiversiteit en beperkt het risico op wateroverlast.

Lees meer »

TERUGLEZEN GAZA. Acht Israëlische soldaten gedood bij explosie in Gaza

Lees hier al het nieuws terug over de oorlog in Gaza. Bij een explosie in Rafah zaterdagochtend zijn acht Israëlische soldaten om het leven gekomen. Het is het dodelijkste incident voor Israëlische soldaten sinds januari. Hamas heeft de Verenigde Staten verzocht hun bondgenoot Israël onder druk te zetten om een permanent staakt-het-vuren in het gebied te aanvaarden. “Blinken blijft praten

Lees meer »

Duitsland zet zich schrap voor hooligans uit heel Europa, maar van harde kern is bij Rode Duivels geen sprake: hoe komt dat?

Duitsland is op zijn hoede voor de komst van voetbalhooligans uit heel Europa nu het EK bijna van start gaat. Voor Belgische ultra’s hoeven onze oosterburen echter niet te fel te vrezen. Hoewel het er in onze competitie soms gewelddadig aan toe gaat in en rond de stadions, hebben matchen van de Rode Duivels nooit last van hooliganisme. Hoe dat

Lees meer »

De antwoorden op de zes West-Vlaamse verkiezingsvragen: “Hildes ster taant, Melissa is‘on fire’ en Wouter wint”

Hoe hard de peilingsbureaus vooraf ook hun best doen: elke verkiezing zorgt steevast voor een paar verrassingen. Vorige week lijstten wij in de aanloop naar 9 juni dé zes cruciale vragen voor West-Vlaanderen op, hieronder vindt u de antwoorden.
The post De antwoorden op de zes West-Vlaamse verkiezingsvragen: “Hildes ster taant, Melissa is‘on fire’ en Wouter wint” appeared first

Lees meer »