Duizenden vliegen teisteren woonwijk in Kerkom, zomerbar moet noodgedwongen evenementen afgelasten

In Kerkom, bij Boutersem, wordt een woonwijk geteisterd door duizenden vliegen. Het is zelfs zo erg dat een zomerbar in de buurt noodgedwongen evenementen moet afgelasten. "Op een barbecue in mei zaten vliegen overal, op het eten, maar ook op de gasten zelf", vertelt uitbater Sven Muës. De gemeente deed al pogingen om de vliegen uit te roeien, maar voorlopig tevergeefs. 

Meer krantenkoppen in België

IN BEELD – Première ‘Gert & James ZomerRevue’ in Plopsa De Panne met talrijke bekende Vlamingen

Na ‘Gert Late Night’, ‘De Cooke & Verhulst Show’ en een daaropvolgende pauze is het duo ‘Gert & James’ voor even terug. Tijdens de zomermaanden ontvangen ze het grote publiek voor een wervelende avondshow met sketches, groots dansensemble en livemuziek van de XL Band in het Studio 100 Theater in De Panne.
The post IN BEELD – Première ‘Gert

Lees meer »

Viktor Maddens kampioen in de Lowlands Tour

Onlangs vond de laatste stop van de Lowlands Tour plaats in Grevenmacher, Luxemburg. Viktor Maddens wist er een derde plaats te bemachtigen en dat was voldoende om de Lowlands Tour overall te winnen nadat hij eerder als eerste eindigde in Izegem.
The post Viktor Maddens kampioen in de Lowlands Tour appeared first on KW.be.

Lees meer »

Van Gerwen rekent af met Smith en neemt het in de World Matchplay-finale op tegen wereldkampioen Humphries

De World Matchplay kent zijn twee finalisten: Michael van Gerwen en Luke Humphries. Een droomfinale. De Nederlander had genoeg aan één geniaal moment om Michael Smith klein te krijgen. Luke Humphries toonde dan weer zijn klasse in de halve finale tegen James Wade. Zondagavond om 21u15 strijden de dartstoppers om de felbegeerde titel in Blackpool. De wedstrijden zijn ook LIVE

Lees meer »

14 huiszoekingen en 7 arrestaties in Antwerps terreuronderzoek, ook huiszoekingen in Kortrijk en Menen

Bij veertien huiszoekingen verspreid over het hele land – ook in Kortrijk en Menen – in het kader van een terreuronderzoek zijn zeven personen opgepakt voor verhoor. Dat meldt het federaal parket. Het onderzoek wordt gevoerd door de federale gerechtelijke politie (FGP) van Antwerpen.
The post 14 huiszoekingen en 7 arrestaties in Antwerps terreuronderzoek, ook huiszoekingen in Kortrijk en

Lees meer »

Johan Verminnen wil carrière waardig afsluiten met laatste tournee: “Eindigen door afscheid te nemen van een publiek”

Zanger en liedjesschrijver Johan Verminnen gaat volgend jaar op afscheidstournee. Dat bevestigt hij in ‘Op stap met Michaël’ op Radio 1. Met die tour, die hij de naam ‘De laatste ronde’ wil geven, hoopt hij zijn carrière waardig af te sluiten. "Het is een weloverwogen beslissing. Ik heb de laatste jaren veel collega’s, medestrijders met groot talent, zien verdwijnen zonder

Lees meer »