TRANSFER TALK. Luna Vanzeir, zus van, trekt naar kampioen Anderlecht, Vreven tekent bij rode lantaarn van Litouwen

Het einde van het voetbalseizoen nadert, en dat betekent dat ook de transfermolen op volle toeren begint te draaien. Wat wordt de nieuwe bestemming van Kylian Mbappé? En doen onze Belgische topclubs zaakjes? In deze liveblog mist u niets van het transfernieuws! 

Meer krantenkoppen in België

LIVEBLOG EK ATLETIEK. Thiam en Vidts bezig aan verspringen, zetten ze nieuwe stap naar goud en zilver in zevenkamp?

Op het EK atletiek in Rome staat vandaag de slotdag van de zevenkamp op het programma. Nafi Thiam begint eraan als leider, Noor Vidts is voorlopig tweede. Verzekeren de Belgische vrouwen zich op het verspringen (momenteel aan de gang), speerwerpen (18u20 of 19u35) en de 800 meter (21u47) van het eremetaal? Volg alles, ook de andere Belgen, in onze liveblog!

Lees meer »

Onze analyse nu driekwart van Vlaamse stemmen geteld is: N-VA op weg naar zege, Vlaams Belang morele verliezer

Nu dat driekwart van de stemmen in Vlaanderen geteld zijn, begint één en ander duidelijk te raken. N-VA lijkt af te stevenen op een (afgetekende) overwinning. Zowel op federaal als Vlaams niveau houdt de Vlaams nationalistische partij goed stand. “Voorzitter Bart De Wever heeft de meubelen gered”, is de conclusie van onze politiek journalist Marnix Int Panis.

Lees meer »

“Het wordt druk, maar ik ga ervoor”: Charlotte Verkeyn (N-VA) mag naar de Kamer

N-VA behoudt haar ‘Oostendse’ Kamerzetel met een nieuw gezicht. Charlotte Verkeyn zal zich naar eigen zeggen wel wat moeten reorganiseren op professioneel vlak. Ze reed een snel parcours bij de Vlaams-nationalisten en verstevigt haar positie in de badstad. “Ik ben nog altijd aan het bekomen, want ik had het niet verwacht.”
The post “Het wordt druk, maar ik ga

Lees meer »

Partijen verklappen wie straks de besparingen zullen voelen: “Dáár moet het pijn doen”

Na de verkiezingen wacht ons land fikse besparingen. In het VTM-programma ‘Het Conclaaf’ verklapten alle politieke partijen waar ze straks de miljarden zullen halen. “Ja, we zullen sommige mensen pijn doen.” Wie dan? Alle partijen lieten in hun kaarten kijken en vertelden welke Belgen het meest te vrezen hebben als zij aan de macht komen. Dat zorgde voor verhitte discussies.

Lees meer »

Verkiezingsresultaten in De Panne: zo heeft jouw gemeente gestemd

Ook de inwoners van De Panne trokken naar het stemhokje. Wie kozen zij om hen te vertegenwoordigen in het Vlaams Parlement, de Kamer en Europa? Ontdek hier de verkiezingsuitslag van 2024 in De Panne.
The post Verkiezingsresultaten in De Panne: zo heeft jouw gemeente gestemd appeared first on KW.be.

Lees meer »

Sfeer gespannen bij Open Vld: pers buitengezet op hoofdkwartier

De eerste resultaten beloven niet veel goeds voor Open Vld en dat leidt tot een gespannen sfeer op het hoofdkwartier in Brussel. De pers is daar vanavond gevraagd om te vertrekken. De partij wil de aanwezigen op die manier “rust” geven en voorkomen dat ze lastiggevallen worden, zo klinkt het.

Lees meer »

Sébastien, zoon van Véronique De Kock, waagt zijn kans als model: “Ik moest van mama wachten tot mijn 18de”

Na de zonen van Ilse De Meulemeester (53) en Debby Pfaff (49) zet ook de zoon van Véronique De Kock (47) zijn eerste stappen in de modellenwereld. Marketingstudent Sébastien Slaets (19) krijgt onderdak bij modellenagentschap Dominique Models en kan rekenen op de wijze raad van zijn ervaren mama. In dit exclusief gesprek vertelt hij alles over zijn eerste fotoshoot, zijn

Lees meer »

Wrak van vliegtuig vicepresident Malawi teruggevonden, geen overlevenden

Het wrak van het vermiste legervliegtuig met aan boord de vicepresident van Malawi, de 51-jarige Saulos Chilima, is dinsdag gevonden. Dat blijkt uit beelden die naar het Franse persagentschap AFP zijn gestuurd door een lid van het militaire reddingsteam. Niemand van de tien inzittenden heeft de crash overleefd, laat president Lazarus Chakwera weten.

Lees meer »