Nee, AI, Obama is geen moslim: Google schroeft nieuwe zoekmachine terug na bizarre fouten

De kaas vastkleven op je pizza met lijm? Elke dag een steen eten voor je gezondheid? Die tips produceerde de nieuwe zoektechnologie van Google. Toen de zoekmachine ook nog ging beweren dat Barack Obama een moslim is, een vaak gehoorde complottheorie, moest het bedrijf wel reageren.

 

Meer krantenkoppen in België

“Het is een openbaar geheim dat hij al jaren worstelt met drank en drugs”: is de ondergang van Justin Timberlake ingezet?

Het ziet er niet goed uit voor Justin Timberlake (43). Eerder deze week werd hij gearresteerd voor rijden onder invloed. Hij zou een indrukwekkende cocktail van alcohol en drugs in zijn bloed hebben gehad, een ongezond dieet voor een man die een wereldtournee tot een goed einde moet brengen. “Hij worstelt al jaren”, aldus insiders. “Zijn vrouw en kinderen zijn

Lees meer »

Hardleerse drugdealer (60) die al sinds 6e drugs gebruikt riskeert celstraf van zes jaar: “Ik weet zelf niet wat de oplossing is”

De 60-jarige Alain L. uit Lichtervelde, die vooral flakka en heroïne gebruikt en dealt, stond donderdagochtend terecht voor de Brugse correctionele rechtbank. De man probeerde tot tweemaal toe aan een controle van de politie te ontsnappen en dat resulteerde in wilde achtervolgingen. Soms werden er snelheden van 140 kilometer per uur gereden in zone 70. De zestiger, die al sinds

Lees meer »

Astronomen zien voor het eerst zwart gat ‘ontwaken’ en materie opslorpen: “Ongezien gedrag van een sterrenstelsel”

Voor het eerst in de geschiedenis hebben wetenschappers een zwart gat zien ‘ontwaken’. Dat gebeurde eind 2019, toen een sterrenstelsel ver weg plots heel helder werd. Dat blijkt uit een studie van astronomen van de Europese Zuidelijke Sterrenwacht (ESO) in het Duitse Garching, die gepubliceerd werd in het wetenschappelijke tijdschrift Astronomy & Astrophysics.

Lees meer »

EXCLUSIEF. “Ik heb medelijden met oude mensen die niet weten wat ze tekenen”: ex-medewerkers doen boekje open over praktijken Fiberklaar

Vertegenwoordigers die liegen over contracten, over prijzen en zelfs over wie ze zijn: ex-medewerkers Kurt*, Lucas*, Eva* en Ilse* doen een boekje open over de praktijken van Fiberklaar, nadat steeds meer gemeenten de werken van het bedrijf stopzetten. De HLN-onderzoekscel dook in de interne werking van Fiberklaar: “Sommige van mijn collega’s gaven zich uit voor techniekers van de concurrentie om

Lees meer »

Het EK volgen doet hij doorgaans thuis, maar koning Filip reist zaterdag wel af naar Keulen om de Rode Duivels te steunen

Hij is koning én fan van koning Voetbal. Filip (64) reist zaterdag naar Keulen om er de Rode Duivels aan te moedigen op het EK voetbal. Een traditie, want onze vorst woont elk toernooi minstens één wedstrijd live bij. Waarom vindt hij dat zo belangrijk? En heeft de koning een favoriete speler? “Die blunder zette Mathilde achteraf met veel humor

Lees meer »

KIJK – Bekende fontein met zwevende kraan op rotonde in Ieper bedekt met schuim: “7.500 liter water verspild, we dienen klacht in”

In Koekelare ontstond afgelopen woensdag een schuimtapijt in de fontein van een rotonde door een flesje Dreft, zaterdag vloog het schuim in het rond op een rotonde in Ieper.
The post KIJK – Bekende fontein met zwevende kraan op rotonde in Ieper bedekt met schuim: “7.500 liter water verspild, we dienen klacht in” appeared first on KW.be.

Lees meer »