“Moordpoging na banale discussie blijft ons parten spelen”: eigenaar zet Café De Vlaskapel te koop

Café De Vlaskapel, supporterscafé van de Veekaa op de hoek van de Moorseelsestraat met de Vlaskapelstraat, staat te koop. Het is een rechtstreeks gevolg van de laffe raid die werd uitgevoerd op de cafébaas Jurgen Vankeersbilck (50) op 9 maart waarbij een trio hem de keel oversneed na een banale cafédiscussie. Eerder gaf het slachtoffer al aan dat hij nooit meer achter de toog zou staan. De eigenaar schakelde een makelaar in om het café van de hand te doen.

 

Meer krantenkoppen in België

Georges-Louis Bouchez: “We hebben een historische kans om België te hervormen in het belang van de burger”

De grootste partij in Wallonië, dat is sinds 9 juni de MR van Georges-Louis Bouchez. De partijvoorzitter van de Franstalige liberalen schoof aan in de studio van VTM Nieuws, waar hij optimistisch keek naar de regeringsonderhandelingen: “Ik denk dat we veel raakvlakken hebben op gebied van migratie, economie en veiligheid”, zei hij over N-VA, dat nu het initiatief mag nemen

Lees meer »

Pol Deturck nieuwe voorzitter Ondernemers voor Ondernemers: “Afrika wordt heel belangrijk voor Europa”

Pol Deturck (61) is sedert deze week voorzitter bij Ondernemers voor Ondernemers, een organisatie die bedrijfsleiders in Afrika coacht en hen ook steun biedt via leningen. De Bellegemnaar, die tot voor kort actief was als CEO bij Beaulieu International Group (B.I.G.), ziet het helemaal zitten. “Afrika wordt heel belangrijk voor Europa”, zegt hij.
The post Pol Deturck nieuwe voorzitter

Lees meer »

Unizo legt prioriteiten voor aan politici

In aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen op 13 oktober formuleerden de leden van ondernemersverenigingen Unizo Sint-Eloois-Winkel en Unizo Ledegem hun prioriteiten. De Unizo-afdelingen gingen in dialoog met het gemeentebestuur over verschillende thema’s.
The post Unizo legt prioriteiten voor aan politici appeared first on KW.be.

Lees meer »

Vrouw kon haar geëlektrocuteerde man in jacuzzi niet redden, ze eist nu 1 miljoen dollar schadevergoeding van resort

Drama op vakantie in Mexico vorige week voor Jorge Guillen (43) en Lizette Zambrano (35), een Amerikaanse koppel uit El Paso in Texas. Toen Guillen met zijn voet het water van de jacuzzi beroerde, kreeg hij meteen elektrische schokken te verwerken. Zijn partner probeerde hem te redden, maar raakte zelf gewond en moest naar het ziekenhuis. Zambrano overleefde en eist

Lees meer »