Marcel bleef als enige in gemeente gespaard van overstroming dankzij efficiënt systeem: “Oplossing gevonden bij collega”

Terwijl de hele Dorpsstraat in Moelingen onderliep bij de recente overstromingen, bleef één huis gespaard. Peggy en Marcel Korbmacher vertellen met welke efficiënte maatregelen ze ontsnapt zijn aan de miserie. “We hebben wel moeten dweilen.”

 

Meer krantenkoppen in België

Tadej Pogacar troeft Philipsen af in Nederlands Natourcriterium, blik gaat nu volledig op het WK en niet op de Olympische Spelen

Het zijn drukke dagen voor Tadej Pogacar (UAE Team Emirates). Zondag kroonde de Sloveen zich nog met veel overmacht tot eindwinnaar in de Tour de France, twee dagen later kwam hij in actie tijdens het Natourcriterium in het Nederlandse Surhuisterveen. Pogacar won daar voor Jasper Philipsen. Morgen is er nog een huldiging in zijn thuisland, daarna is het tijd voor

Lees meer »

Brons voor Michaël Battheu met Special Devils & Flames op Gothia Cup: “Tranen van geluk en een traantje voor hierboven”

Michaël Battheu nam deel met de Special Devils & Flames aan het internationale tornooi Gothia Cup. Met een derde plaats en onvergetelijke herinneringen blikt hij tevreden terug op zijn eerste internationale avontuur.
The post Brons voor Michaël Battheu met Special Devils & Flames op Gothia Cup: “Tranen van geluk en een traantje voor hierboven” appeared first on KW.be.

Lees meer »

L&V Fashion uit Ingelmunster neemt Belgisch modemerk Zilton over

Het herenmodemerk Zilton, voorheen onderdeel van de failliet verklaarde modegroep Duror Fashion, wordt overgenomen door L&V Fashion, een modebedrijf uit Ingelmunster. Dat heeft het bedrijf bekendgemaakt.
The post L&V Fashion uit Ingelmunster neemt Belgisch modemerk Zilton over appeared first on KW.be.

Lees meer »

“Niet met ons”: Racing Genk start met campagne tegen racisme en grensoverschrijdend gedrag

Racing Genk lanceert vanaf dit seizoen een meldpunt, waarmee racisme in de Cegeka Arena actief opgespoord kan worden. Op elk zitje in het stadion werd een QR-code aangebracht. Nadat fans die code hebben gescand, kan er direct melding gemaakt worden van racisme of discriminerend gedrag. “Ik ben trots dat mijn club nu zo krachtig opstaat tegen dit onrecht”, aldus Tolu

Lees meer »

Amerikaanse rapper Snoop Dogg gaat olympische vlam dragen

De Amerikaanse rapper Snoop Dogg zal vrijdag een van de fakkeldragers zijn in Saint-Denis in aanloop naar de openingsceremonie van de Olympische Spelen in Parijs, die vrijdagavond op de agenda staat. Dat heeft het gemeentebestuur van de stad uit de Parijse agglomeratie maandag bevestigd aan het Franse persbureau AFP.

Lees meer »

Kelly Pfaff over massale reacties na verdwijnen van docusoap op VTM GO: “We hebben compassie met Frances Lefebure”

“De Pfaffs moeten te állen tijde beschikbaar zijn op tv.” Deze hartenkreet zwierde Frances Lefebure (35) online nu de herhalingen van de realityreeks op VTM GO ten einde lopen. En ze staat niet alleen. Veel fans uiten hun teleurstelling dat ‘De Pfaffs’ wordt afgevoerd. In ‘Dag Allemaal’ reageert Kelly Pfaff (46) voor het eerst op de massale steun en verklapt

Lees meer »