LIVE GAZA. Israëlische tanks rijden centrum van Rafah binnen

Israëlische tanks hebben het centrum van Rafah bereikt. Dat zeggen getuigen tegen persbureau Reuters. De Israëlische troepen zouden gezien zijn bij de Al Awsamoskee, een centraal punt in de stad. Volg alle ontwikkelingen in onze liveblog. 

Meer krantenkoppen in België

WHO waarschuwt voor vervalste Ozempic

De Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) waarschuwt voor namaakmedicijnen voor diabetes die in omloop zijn. Het gaat om Ozempic, het bekende medicijn met de werkzame stof semaglutide, dat ook in de EU is goedgekeurd voor de behandeling van diabetes type 2. Omdat Ozempic ook de eetlust onderdrukt, wordt het steeds vaker gebruikt om af te vallen.

Lees meer »

KIJK – Bekende fontein met zwevende kraan op rotonde in Ieper bedekt met schuim: “7.500 liter water verspild, we dienen klacht in”

In Koekelare ontstond afgelopen woensdag een schuimtapijt in de fontein van een rotonde door een flesje Dreft, zaterdag vloog het schuim in het rond op een rotonde in Ieper.
The post KIJK – Bekende fontein met zwevende kraan op rotonde in Ieper bedekt met schuim: “7.500 liter water verspild, we dienen klacht in” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Oven brandt uit in woning van alleenstaande man

De brandweer werd maandagmiddag opgeroepen voor een beginnende keukenbrand in de woning van een alleenstaande oudere man in de Moerewegel in Koekelare. Het bleek om een brand in een oven te gaan.
The post Oven brandt uit in woning van alleenstaande man appeared first on KW.be.

Lees meer »

Actrice Leah Thys mist haar overleden man nog elke dag: “De tijd heelt níet alle wonden”

Tijdens de seizoensfinale van ‘Thuis’ zorgde de rechtszaak van Marianne voor heel wat spanning. Zelf maakt actrice Leah Thys (79) straks dankbaar gebruik van de zomerstop om te repeteren voor het theaterstuk ‘Oldtimers’. “Meer dan ooit moet ik m’n energie doseren”, vertelt ze in ‘Primo’ tijdens een open gesprek over ouder worden, het gemis van haar overleden echtgenoot en de

Lees meer »

Lichtte Parijzenaar (40) houtbedrijf uit Harelbeke op door overschrijving van 60.000 dollar te vervalsen?

Een 40-jarige man die in de ruime regio rond Parijs woont, riskeert een jaar cel omdat hij diegene zou zijn die een factuur van het houtbedrijf Omniplex uit Harelbeke heeft vervalst en zo 60.000 dollar kon opstrijken. K.K. ontkent dat evenwel. “Mijn cliënt heeft een geestesstoornis en woont rond Parijs. Het geld werd gevonden op een bankrekening in Duitsland en

Lees meer »

Wijkcomité viert 30 jaar Mariapark: “We zien dat onze activiteiten mensen blijven aantrekken”

Aansluitend aan de inhuldiging van het Hannecartbos viert het gemeentebestuur en het wijkcomité Mariapark de dertigste verjaardag van de wijk. Dat feest gaat gepaard met een drankje en twee muzikale optredens op de terreinen van Top Vakantie in de Piet Verhaertstraat.
The post Wijkcomité viert 30 jaar Mariapark: “We zien dat onze activiteiten mensen blijven aantrekken” appeared first on

Lees meer »

Supporteren voor nationale ploeg kan op Moendial: “Win een ballonvlucht tijdens groepsmatchen van de Duivels”

De Rode Duivels spelen maandag om 18 uur tegen Slowakije hun eerste wedstrijd op het EK Voetbal in Duitsland. Dit betekent meteen ook de aftrap van het EK fandorp ‘Moendial’ in Moen. “Met voor en na de match een dj die voor een ‘Duivelse’ sfeer zal zorgen”, klinkt het bij de organisatie.
The post Supporteren voor nationale ploeg kan

Lees meer »