IN BEELD – Succesvolle feestelijke voorstelling van ‘De Schlagerij’ in Teater Elckerlyc in Antwerpen: Lachen, gieren en smullen met o.a. Dirk Van Vooren, afkomstig uit Brugge

Zondagmiddag ging de langverwachte komedie “De Schlagerij” in première in het sfeervolle Theater Elckerlyc in Antwerpen. De voorstelling, geproduceerd door Backstage Producties, trok tal van bekende Vlamingen en genodigden aan voor een zorgeloze middag met een voorstelling vol humor en plezier.

Het publiek genoot met volle teugen van de hilarische voorstelling die zich afspeelt in de slagerij van de familie Vandevelde. De show is doorspekt met grappige scènes en komische situaties. De acteurs, waaronder Dirk Van Vooren, Evelien Van Hamme, Ianthe Tavernier, Maarten Bosmans en Patrick Onzia bewogen zich aan een moordend ritme van winkel, naar koelcel en achter de schermen zoals het in een moderne deurenkomedie betaamt. Ze brachten het verhaal met zoveel energie en charme dat de lachsalvo’s elkaar in sneltempo opvolgden. De feestelijke voorstelling werd bekroond met een staande ovatie, een welverdiend slotapplaus voor de cast en crew. (PADI)

De Schlagerij is te zien tot en met 16 juni in Theater Elckerlyc in Antwerpen en staat garant voor een heerlijke komedie vol intriges en misverstanden. Tickets en info: www.backstage-producties.be

The post IN BEELD – Succesvolle feestelijke voorstelling van ‘De Schlagerij’ in Teater Elckerlyc in Antwerpen: Lachen, gieren en smullen met o.a. Dirk Van Vooren, afkomstig uit Brugge is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Oudste weverij van België legt boeken neer, 80-tal banen op de helling

Calcutta-Annabel, de oudste weverij van België, heeft de boeken neergelegd. Een 80-tal banen bij Calcutta in Sleidinge en Annabel Textiles in Mariakerke staat daardoor op de helling. Dat bevestigt de christelijke vakbond ACV Metea. Door een plotse terugval in de bestellingen zou het faillissement onafwendbaar geworden zijn.

Lees meer »

Hevige regenval op komst, maar toch is er ook goed nieuws

Vanaf dinsdagmiddag wordt hevige regenval verwacht. Het noodnummer 1722 is geactiveerd en het KMI heeft in meerdere provincies code geel afgekondigd. Toch hebben experten goede hoop dat eventuele wateroverlast beperkt blijft: “Het iets warmere weer zorgt voor meer verdamping.”

Lees meer »