“Ik kan niet trotser zijn dan nu”: Meunier viert EK-selectie met grappige foto’s op sociale media

Beelden van Vermeeren of De Cuyper hebben we nog niet gezien, maar Thomas Meunier lijkt de gelukkigste Rode Duivel met zijn EK-selectie. “Ik kan niet trotser zijn”, schrijft hij bij grappige foto’s die hij zélf deelt op sociale media. 

Meer krantenkoppen in België

Onze columniste Kim Gevaert over de dubbele kant van de openingsceremonie: “Je kan niet ineens zeggen: ‘Nu is het genoeg’”

De Olympische Spelen gaan vandaag traditiegetrouw van start met een spetterende openingsceremonie. Een gebeurtenis die veel atleten niet willen missen, maar toch zijn er ook sporters die de show aan zich voorbij laten gaan. Begrijpelijk, vindt onze columniste Kim Gevaert. “Het is toch veel staan en lang wachten, terwijl je als atleet lang en hard traint om er te staan

Lees meer »

Brons voor Rope Skipping Oostende op het EK jeugd: “Sterk op de snelheidsproeven”

Amaryllis Vandekerckhove, Lies en Femke Stappers en Nina Florizoone van Rope Skipping Oostende reisden vorige week naar het Europees kampioenschap in Eger in Hongarije. In het speedonderdeel 4×30 seconden werden ze beloond met een bronzen medaille voor hun 335 speedsteps in de single rope speed relay.
The post Brons voor Rope Skipping Oostende op het EK jeugd: “Sterk op

Lees meer »

Jeugdhuis Skalul laat je stemmen aan de hand van sigarettenpeuken: “Niet om te stimuleren, maar om aan te zetten tot deponeren”

Wie aan jeugdhuis Skalul in Lendelede op een ludieke manier zijn of haar mening wil verkondigen, kan voortaan een beroep doen op de ‘peilingasbak’ die er aan de muur hangt. Je kan er je sigarettenpeuk in kwijt en tegelijk je stem geven bij enkele ludieke polls.
The post Jeugdhuis Skalul laat je stemmen aan de hand van sigarettenpeuken: “Niet

Lees meer »