Gen Z verzot op engeltjes met piepklein piemeltje, maar wereldwijd is er een tekort

Ze bestaan al 20 jaar, maar TikTok heeft de interesse voor Sonny Angels een boost van jewelste gegeven. Voornamelijk vrouwelijke tieners en twintigers zijn zot van de kleine engeltjes met bolle buik en piepklein piemeltje. De enorme populariteit heeft ook zijn keerzijde: de fabrikant kan de grote vraag niet bijhouden.

 

Meer krantenkoppen in België

Chinees en Filipijns schip botsen in felbetwiste Zuid-Chinese Zee

In de Zuid-Chinese Zee zijn een Chinees en Filipijns schip in aanvaring gekomen. De botsing deed zich voor in de buurt van de gedisputeerde Spratly-eilanden. China zegt dat de Filipijnen verantwoordelijk zijn voor de aanvaring. De Filipijnen spreken van "misleidende en bedrieglijke beweringen van de Chinese kustwacht".

Lees meer »

Poetin maakt buitenlandse reis in Sovjetvliegtuig, Kremlin verzekert dat het “zeer betrouwbaar” is

Opvallend tijdens de buitenlandse reis van de Russische president Vladimir Poetin naar Noord-Korea en Vietnam: hij verplaatste zich met een vliegtuig van het type Iljoesjin Il-96, dat in de jaren tachtig ontwikkeld werd door de toenmalige Sovjet-Unie. Het Kremlin haastte zich eerder al om iedereen ervan te verzekeren dat het om “zeer betrouwbare toestellen” gaat.

Lees meer »

REPORTAGE. Slipvrije tegels, metalen vloerplaten en massa’s boomschors: zo wapent Graspop zich voor natte start: “Het wordt geen Drasjpop”

Metalfans zijn opgetrokken uit roestvrij staal die niet plooien voor een spatje regen, maar donderdag wordt op Graspop in Dessel mogelijk de natste festivalzomer ooit op gang getrapt. Wij trokken onze laarzen aan voor een bezoek aan festivalterrein de Stenehei waar in hondenweer de laatste voorbereidingen werden getroffen. Een beetje modder zal weinig festivalgangers deren, maar op een ‘Drasjmetal’ zoals

Lees meer »

Columnist probeert waarheid te achterhalen rond dood van Marilyn Monroe: “De opnames van haar therapiesessies wijzen op moord”

Werd ze vermoord of stapte ze zelf uit het leven? Al zes decennia lang breken fans en amateuronderzoekers zich het hoofd over het mysterie rond de dood van Marilyn Monroe. De Britse columnist Maureen Callahan zegt het antwoord te hebben gevonden, gebaseerd op geluidsopnames van Monroe’s therapiesessies. Deze opnames wijzen opnieuw in de richting van de broers John F. en

Lees meer »

Oostende zegt erfpacht voetbalstadion KV Oostende op

Door het het recente faillissement van KVO, besliste het schepencollege om via artikel 12 van de erfpachtakte de erfpacht van het voetbalstadion met onmiddellijke ingang te beëindigen.
The post Oostende zegt erfpacht voetbalstadion KV Oostende op appeared first on KW.be.

Lees meer »

Gastprofessor VUB blijft in Iraanse cel na Zweedse gevangenenruil: “U liet me hulpeloos achter”

De Iraans-Zweedse professor Ahmadreza Djalali, die gastprofessor was aan de VUB in Brussel, heeft zich in een geluidsboodschap gericht tot de Zweedse premier Ulf Kristersson. Dat schrijft de Zweedse openbare omroep SVT, die het geluidsfragment in handen kreeg. “U liet me hier hulpeloos achter”, stelt Djalali, die zich afvraagt waarom hij geen deel uitmaakte van de gevangenenruil tussen Zweden en

Lees meer »

Auto opengereten door oplegger, man (39) raakt zwaargewond

Bij Westouter gebeurde dinsdagmiddag een ernstig ongeval. De bestuurderszijde van een auto werd opengereten door een vrachtwagen. De 39-jarige autobestuurder raakte zwaar gewond.
The post Auto opengereten door oplegger, man (39) raakt zwaargewond appeared first on KW.be.

Lees meer »

Zeeland is geen onbekende meer voor 36 reislustige leden van Pasar uit Ardooie

Met 36 reislustige leden trok Pasar Ardooie voor een driedaagse naar onze Noorderburen. Net over de grens ligt het voor velen nog onbekende Zeeland. Aan de Pasar-reizigers gaf Zeeland zijn geheimen en vooral onbekende plekjes prijs. De uitvalsbasis was een hotelletje in Aardenburg.
The post Zeeland is geen onbekende meer voor 36 reislustige leden van Pasar uit Ardooie appeared

Lees meer »

Eernegemse trucker vraagt in beroep vrijspraak voor dood Athena (18): “Hij heeft die bromfiets niet gezien”

Ruim twee jaar geleden kwam Athena Spencer (18) in Oostende om het leven onder de wielen van een vrachtwagen. Ze zat achteraan de bromfiets van haar vriendje, die het afdraaiende voertuig niet meer kon ontwijken. Volgens de politierechter was enkel de trucker aansprakelijk, maar daar legt de man zich niet bij neer. In beroep vraagt hij nu de vrijspraak. “Wat

Lees meer »

Wagen belandt in de gracht op de E403 in Loppem

Woensdagavond verloor de bestuurder van een zware suv, die op de E403 in de richting van Brugge reed, door een nog onbekende reden de controle over zijn voertuig. De wagen belandde naast de weg in de gracht.
The post Wagen belandt in de gracht op de E403 in Loppem appeared first on KW.be.

Lees meer »

Kerk van Bikschote verliest dak, maar behoudt spits: “Project kan starten tegen eind 2025”

Een tachtigtal aanwezigen woonde maandagavond de voorstelling bij van de plannen voor de kerk van Bikschote. De toren en de spits blijven behouden, maar het dak verdwijnt en het schip wordt een groene binnenruimte. Daarin komt een liturgische ruimte voor een veertigtal personen. “Dat wordt een soort kleine weergave van wat de kerk vroeger was”, zegt architect Philippe Viérin.

Lees meer »