“Wat denkt Hoeness écht?”: Duitse media leggen toekomst van Kompany bij Bayern in handen van omstreden oud-voorzitter

De spanningsboog in München staat strak. In het dossier-Vincent Kompany kijken zijn traditionele media reikhalzend uit naar de mening van een man die voorlopig zwijgt. Temidden de vlijmscherpe kritiek en twijfel rond die ‘degradatiecoach’ klampen ze zich vast aan een brulboei. Hoe de polariserende erevoorzitter van FC Bayern, Uli Hoeness, de toekomst van Kompany mee bepaalt. 

Meer krantenkoppen in België

Een zware loting: Singapore en Filipijnen zijn tegenstanders van Huybrechts en Van den Bergh op World Cup of Darts

Het heeft heel wat voeten in de aarde gehad, maar Dimitri Van den Bergh (29) en Kim Huybrechts (38) vormen wel degelijk het Belgische koningskoppel voor de World Cup of Darts van einde juni in Frankfurt. Dat heeft de Professional Darts Corporation (PDC) nu ook officieel bevestigd. In de eerste ronde wachten meteen twee zware dobbers, want Huybrechts en Van

Lees meer »

Provinciedomein Atlantikwall Raversyde gaat van start met bouw van nieuw kenniscentrum: “We hebben bijna zoveel bezoekers als Plopsaland De Panne”

Na lang wachten is de kogel eindelijk door de kerk. Op provinciedomein Atlantikwall Raversyde is men van start gegaan met de grootschalige werken aan het voormalige museum ANNO 1465. Om het domein verder uit te rollen als toeristische attractie aan de kust, zal Provincie West-Vlaanderen maar liefst 5 miljoen euro investeren in het hele project. “Atlantikwall Raversyde maakt deel uit

Lees meer »

43ste Nacht van Vlaanderen kent recordopkomst met bijna 9.500 deelnemers: “Dit hadden we niet durven dromen”

De 43ste editie van het wandel- en loopevent de Nacht van Vlaanderen in Torhout was alweer een recordeditie. Sterker: met ongeveer 9.500 deelnemers met 34 verschillende nationaliteiten barst het evenement stilaan uit zijn voegen. Dat zijn er immers nog een derde méér van vorig jaar. “Het event is om verschillende redenen waanzinnig populair, en dat maakt ons héél blij. Maar

Lees meer »