Voka en Rode Kruis-Vlaanderen roepen bedrijven op om plasma te doneren via ‘Onderneming met een groot hart’

Voka en Rode Kruis-Vlaanderen roepen bedrijven op om hun werknemers te motiveren plasma te doneren in een donorcentrum van Rode Kruis-Vlaanderen. Dat doen ze via de campagne ‘Onderneming met een groot hart’. Momenteel komt 3 procent van de plasmadonaties via bedrijven. De organisaties willen dat percentage laten stijgen naar 20 procent. 

Meer krantenkoppen in België

Keurslager viert 5-jarig bestaan

In januari 2019 namen Stijn Everaert (41) en Leen Bolle (37) de slagerij van Rik & Anja over. Omdat ze dat in open lucht wilden vieren, hebben ze tot vorig weekend gewacht om hun klanten te bedanken met allerhande proevertjes, een drankje en een goodiebag.
The post Keurslager viert 5-jarig bestaan appeared first on KW.be.

Lees meer »

Kunst in Oostende is meer dan Ensor: nieuwe expo ‘In de schaduw van de meester’ zet tijdgenoten in de kijker

Ensor is Oostende en Oostende is Ensor. Maar de stad aan Zee voedde en inspireerde nog tal van andere kunstenaars die banden hadden met de Meester himself. Toch eisen deze kunstenaars hun eigen plaats in de Oostends kunstscene op. De tentoonstelling ‘In de schaduw van de meester’ gunt hen een terecht podium in het stadsmuseum.
The post Kunst in

Lees meer »