Olivier Deschacht breekt in ‘Special Forces’: “Mijn scheiding is de grootste mislukking van mijn leven”

“Mijn leven is saai. Ik heb geen doel meer.” In de zesde aflevering van ‘Special Forces’ bereikt Olivier Deschacht (43) zijn limiet. De ex-voetballer bleek de afgelopen weken een buitengewoon sterke kandidaat te zijn, maar tijdens een één-op-ééngesprek met de instructeurs kan Olivier zijn emoties niet meer de baas. “Elke dag is een zoektocht naar stabiliteit en geluk.” 

Meer krantenkoppen in België

LG Vladslo plaatst groot scherm voor Rode Duivels

Op zaterdag 22 juni kan je in Vladslo terecht om de match van de Rode Duivels op groot scherm te kijken. In OC De Zwaan op het Vladsloplein ontvangt de Landelijke Gilde van Vladslo de supporters met open armen. De deuren gaan al open om 18 uur, drie uur voor de aftrap dus. De inkom is gratis.
The post

Lees meer »

Politieke verrassing in Middelkerke: Dirk Gilliaert stapt over naar LDD en neemt dan toch deel aan de gemeenteraadsverkiezingen

Wat iedereen dacht, maar niemand wou zeggen: Dirk Gilliaert (CD&V) maakt de overstap naar LDD, de lijst van burgemeester Dedecker en doet dan toch mee aan de gemeenteraadsverkiezingen in oktober.
The post Politieke verrassing in Middelkerke: Dirk Gilliaert stapt over naar LDD en neemt dan toch deel aan de gemeenteraadsverkiezingen appeared first on KW.be.

Lees meer »

Jongetje (7) met Down uit concert van Pink gezet omdat hij niet kan stilzitten: “We werden behandeld als criminelen”

Afgelopen weekend moest de 7-jarige Jesse, die het syndroom van Down heeft, een concert van Pink verlaten. De reden? “Hij kon niet stilzitten.” Zijn moeder, Vanessa Vasey, is woedend en teleurgesteld, vooral omdat ze maar liefst 750 euro had uitgegeven aan de tickets voor het optreden van Jesse’s grootste idool. “Tien bewakers begeleidden ons het gebouw uit alsof we criminelen

Lees meer »

Sir Ian McKellen (85) maakt lelijke val op podium en moet naar ziekenhuis: “Hij riep om hulp, fans waren in tranen”

Sir Ian McKellen (85), bekend van zijn iconische rollen als Ganfald in ‘Lord of the RIngs’ en Magneto in ‘X-Men’, heeft een lelijke val gemaakt op het podium. De acteur was te zien in het theaterstuk ‘Player Kings’ in Londen, maar raakte gewond en moest afgevoerd worden naar het ziekenhuis. Bezorgde fans zouden tot tranen toe bewogen zijn.

Lees meer »

Conner Rousseau over plotse verlies van zijn politieke peetvader Freddy Willockx (76): “Als kind noemde hij mij al burgemeester”

“Freddy was mijn politieke opa. ‘Nen echte’ en zo maken ze er geen meer.” Het is met enkele stiltes, maar vooral met ontzettend veel trots dat Conner Rousseau vertelt over voormalig minister en socialistisch boegbeeld Freddy Willockx (76) die vanochtend overleden is. “Voor hem wil ik extra mijn best doen in oktober”, zegt Rousseau bij HLN. Hoe zijn ze zo

Lees meer »

Hulpdiensten stoppen met zoeken naar slachtoffers na explosie in Hoboken, oorzaak blijft onduidelijk: “Ik heb geen gas geroken”

Volgens het Antwerpse parket is er nog steeds geen duidelijkheid over de oorzaak van de ontploffing in het woonblok in de Sint-Bernardsesteenweg in Hoboken, die het leven kostte aan vier bewoners. Maar verschillende bewoners beweren nooit klachten te hebben gehad over een gasgeur in het gebouw. De hulpdiensten zetten intussen hun zoekactie stop. De kans dat er nog een vijfde

Lees meer »

“Oneerbare voorstellen? Wij spreken daar open over thuis”: Andy Peelman is vijftien jaar getrouwd met Tine

De bouwellende is bijna voorbij: deze zomer verhuist Andy Peelman eindelijk naar zijn nieuwsbouwwoning. De acteur/presentator kreeg heel wat kritiek over zich toen hij onthulde wat de bouwgrond had gekost. “Als BV moet je de azijnpissers erbij nemen”, zegt Peelman in ‘Primo’ in een gesprek over de keerzijde van het BV-schap, zijn 15-jarig huwelijk met Tine en omgaan met vrouwelijke

Lees meer »

Luchthaven Oostende-Brugge krijgt grootste zonnepark van West-Vlaanderen: “60.000 zonnepanelen zorgen voor 100 procent groene stroom”

Op de luchthaven van Oostende-Brugge is maandag het startschot gegeven voor de bouw van het grootste zonnepark van West-Vlaanderen, met 60.000 zonnepanelen. “Dankzij dit project kan de luchthaven werken op honderd procent groene stroom”, stelt energieleverancier EnergyVision.
The post Luchthaven Oostende-Brugge krijgt grootste zonnepark van West-Vlaanderen: “60.000 zonnepanelen zorgen voor 100 procent groene stroom” appeared first on KW.be.

Lees meer »

De opvallende anekdote rond Cristiano Ronaldo en de gymzaal: “‘Wat ben jij nu aan het doen?’, vroeg hij hem”

Je moet het Cristiano Ronaldo (39) nageven: de pensioengerechtigde leeftijd voor een voetballer al even bereikt, maar ook nu nog dé grootste ster op het EK voetbal. Nog overal en altijd een item, zoals ook bij de podcast FIVE van Rio Ferdinand in de aanloop naar Duitsland. Sami Khedira, die zowel bij Real Madrid als Juventus samenspeelde met Ronaldo, pakte

Lees meer »