EXCLUSIEF. Olivier Deschacht uit ‘Special Forces’ heeft geen gebrek aan aandacht, maar: “Ik wil zélf jagen op de vrouw van mijn leven”

Vrouwen vechten om zijn aandacht en overladen zijn inbox met verzoeken nu hij weer op vrije voeten staat. “Maar ik wil zélf jagen op de vrouw van mijn leven.” Olivier Deschacht (43) vertelt in een open en eerlijk interview hoe hij drie jaar na zijn profvoetbalcarrière en zijn scheiding in het leven en de liefde staat. Allemaal door ‘Special Forces’. “Ik heb zwáár afgezien. Maar ik had dit nodig, want ik was volledig uitgeblust.” 

Meer krantenkoppen in België

Dwergvinvis spoelt aan in Oostende: “Kan nog niet lang overleden zijn”

In Oostende is maandagmorgen kort na 9 uur een een dwergvinvis aangespoeld. Het dier kan nog niet lang overleden zijn. Hoofdredder Jonathan Devos zag het dier kort daarvoor drijven. “Kort voor 9 uur zag ik een vermoedelijke dwergvinvis drijven”, zegt de hoofdredder. “Of het dier toen al overleden was is niet duidelijk. Kort daarna spoelde het aan en pas dan

Lees meer »

Bestuurster komt om bij aanrijding met mug

Een vrouw uit Tongeren is dinsdagavond verongelukt op de Bilzersteenweg in Tongeren. De vrouw reed met haar auto de steenweg op en botste daar tegen een mug met zwaailichten. De mugarts raakte lichtgewond bij de klap.

Lees meer »

TERUGLEZEN GAZA. Zeker 31 doden na aanval op vluchtelingenkamp in Gazastrook – Israëlisch leger zegt verschillende tunnels te hebben gevonden in Rafah

Bij een Israëlische luchtaanval zijn zondagochtend vroeg 31 mensen omgekomen in het vluchtelingenkamp van Nuseirat, centraal gelegen in de Gazastrook. Dat melden de lokale autoriteiten zondagmiddag. Een woordvoerder van het agentschap voor civiele bescherming in Gaza zei verder dat er ook twintig gewonden onder het puin vandaan zijn gehaald. Er wordt nog gezocht naar vermisten. Lees hier de ontwikkelingen van

Lees meer »

Niet alleen Miss USA geeft er de brui aan: ook Miss Teen USA stapt uit het niets op

Een week nadat Miss USA Noelia Voigt (27) haar kroontje onverwachts ingeleverd heeft, heeft ook Miss Teen USA UmaSofia Srivastava (16) aangekondigd dat ze ermee stopt. Op sociale media gaf het jonge meisje aan dat haar “persoonlijke waarden niet meer passen bij de organisatie”. Voigt zelf liet weten dat ze deze “moeilijke beslissing” nam in het belang van haar mentale

Lees meer »

RWDM beëindigt samenwerking met CEO Gauthier Ganaye

Hij degradeerde met KV Oostende, verliet dat zinkend schip voor RWDM en degradeerde opnieuw. Gauthier Ganaye betaalt de rekening voor de sportieve tegenslag in Molenbeek en moet RWDM verlaten. “Een wens van de club en Eagle Football.” Ook de samenwerking met Tom Chambers en Oliver O’Connell wordt stopgezet.

Lees meer »

Meest invloedrijke medische boek aller tijden terug aan KU Leuven

Een van de bekendste medische boeken aller tijden is terug in Leuven. In ‘De humani corporis fabrica’ beschreef de bekende wetenschapper Andreas Vesalius in de 16de eeuw de anatomie van het menselijk lichaam. Begin dit jaar kocht de KU Leuven met Vlaamse steun het boek op een internationale veiling voor 1,8 miljoen euro.

Lees meer »

“Je moet het zien als een soort natuurlijk vaccin”: onderzoek bewijst dat zeelucht is goed voor ons immuunsysteem

Onderzoekers van het Vlaams Instituut voor de Zee (VLIZ) uit Oostende hebben samen met de Universiteit van Gent en Antwerpen voor het eerst aangetoond dat zeelucht het immuunsysteem van mensen versterkt. “Zeelucht is geen medicijn, maar het kan er wel voor zorgen dat je minder snel ziek wordt”, aldus Maarten De Rijcke van het VLIZ.
The post “Je moet

Lees meer »

Vooruit Brugge lokt met Joke Knockaert van het VTI Zeebrugge een directeur uit het vrij onderwijs naar de rode lijst voor de gemeenteraadsverkiezingen

Vooruit Brugge pakt uit met een schooldirecteur uit het vrij onderwijs op haar lijst voor de gemeenteraadsverkiezingen in oktober. Joke Knockaert van het VTI Zeebrugge motiveert haar deelname met de volgende woorden: “Als je strijdt tegen ongelijkheid en voor een positiever beeld van stielmannen en vrouwen, is er maar één partij die deze waarden belichaamt.”
The post Vooruit Brugge

Lees meer »

Riemer: “De teleurstelling is enorm” – “Cercle zal ons die titel niet zomaar willen geven”: Club nog op z’n hoede

Club Brugge in de pole. Dankzij zowaar Denis Odoi (35), in 2013 nog weggestuurd bij Anderlecht. Maar blauw-zwart weet dat het nog niet helemaal binnen is, tegen net de buren van Cercle volgende zondag. Anderlecht likt zijn wonden en blijft vooral na de tegengoal op stilstaande fase gefrustreerd achter. Stroeykens: “Wie Odoi moest dekken? Ik ga geen namen noemen.”

Lees meer »

WEERBERICHT. Grijs begin van de dag, later meer opklaringen

Het is zaterdagochtend grijs, met eerst nog wat lichte regen aan de Franse grens. Wegens de dikke mist geldt er tijdens de ochtend code geel in het oosten van het land. Geleidelijk wordt het overwegend droog met in de loop van de namiddag enkele opklaringen. In de oostelijke helft van het land kunnen wel weer intense (onweers)buien plaatsvinden. De maxima

Lees meer »

#iedereenwestvlaming

Grote tuin en kleine kinderen? Dan is het niet zonder risico om mee te doen aan ‘Maai mei niet’.
The post #iedereenwestvlaming appeared first on KW.be.

Lees meer »

LIVE. Trucker was ooggetuige van drieste aanval in Normandië: “Cipier lag op de grond, met bebloede handen aan zijn hoofd”

Twee cipiers werden doodgeschoten, twee anderen verkeren in kritieke toestand. Dat is de zware balans van een raid in het Franse departement Eure (Normandië) gisterochtend op een busje dat gedetineerden vervoert. De gevangene, de 30-jarige crimineel Mohamed Amra, kon zo ontsnappen. Inmiddels zijn twee uitgebrande voertuigen teruggevonden, maar de daders en de gevangene zijn nog altijd op de vlucht. De

Lees meer »