Na één dag 42,5 miljoen euro opgehaald met nieuwe staatsbon

Na één dag is zo’n 42,5 miljoen euro opgehaald met de nieuwe staatsbon, zo maakte het Agentschap van de Schuld maandag bekend. De inschrijvingen (via de banken) lopen nog tot en met 3 juni.

 

Meer krantenkoppen in België

Mannen steeds vaker uit de kleren in films en tv-series: “Maar beelden van piemels blijven schaars”

‘Máxima’. ‘Saltburn’. ‘Euphoria’. Het zijn maar een paar recente voorbeelden van films of tv-series waarin expliciet mannelijk naakt te zien is. Opvallend, want al decennialang zijn het blote vrouwenlichamen troef op het scherm. Vanwaar die verandering? En welke evolutie maken seksscènes in het algemeen door? Het ‘Algemeen Dagblad’ zocht het uit. “’Iets geiler’ is geen goede aanwijzing. Wel: wat wil

Lees meer »

Sanapolis en AZ Alma verbouwen polikliniek in Sijsele, consultaties verhuizen naar tijdelijke lokalen

In juni starten grondige verbouwings- en vernieuwingswerken aan de polikliniek van AZ Alma in de Gezondheidscampus Sanapolis in Sijsele. De polikliniek krijgt een aparte toegang en onthaalbalie. Het einde van de werken is voorzien begin 2025 maar intussen blijven alle consultaties doorgaan in tijdelijke lokalen.
The post Sanapolis en AZ Alma verbouwen polikliniek in Sijsele, consultaties verhuizen naar tijdelijke

Lees meer »

Sébastien (19), zoon van Véronique De Kock, gaat aan de slag als model: “Een mooie bijverdienste als student”

Na de zonen van Ilse De Meulemeester (53) en Debby Pfaff (49) zet ook de zoon van Véronique De Kock (47) zijn eerste stappen in de modellenwereld. Marketingstudent Sébastien Slaets (19) krijgt onderdak bij modellenagentschap Dominique Models en kan rekenen op de wijze raad van zijn ervaren mama. In dit exclusief gesprek vertelt hij alles over zijn eerste fotoshoot, zijn

Lees meer »

Conner Rousseau pakt als lijstduwer meeste voorkeursstemmen in Oost-Vlaanderen, Sophie Wilmès verbrijzelt twintig jaar oud stemmenrecord in Wallonië

Conner Rousseau haalt als lijstduwer van Vooruit in Oost-Vlaanderen (met iets meer dan de helft van de stemmen geteld) 12.024 voorkeursstemmen. Een zeer knappe prestatie als je helemaal onderaan de lijst moet meedingen. Lijsttrekkers Tom Van Grieken (Vlaams Belang) en zeker Bart De Wever (N-VA) zijn de grote stemmenkanonnen van deze verkiezingen. Sophie Wilmès (MR) verbrijzelt aan Waalse zijde dan

Lees meer »

Tom Van Grieken aangekomen voor gesprek met informateur Bart De Wever: “Ik ga onze kiezers keihard vertegenwoordigen”

Vlaams Belang-voorzitter Tom Van Grieken is zonet aangekomen bij het kabinet van Vlaams minister-president Jan Jambon, waar N-VA-voorzitter Bart De Wever als informateur gesprekken houdt over de vorming van een nieuwe Vlaamse regering. De Wever ontvangt dinsdag de vier grootste partijen, op volgorde van stemmenaantal, Vlaams Belang mocht als eerste langs.

Lees meer »

De ex-man van Britney Spears en een neef van koning Charles: opvallende namen in Amerikaanse versie van ‘De verraders’

Het derde seizoen van ‘Traitors US’, de Amerikaanse versie van ‘De verraders’, gaat duidelijk spannend worden. De makers hebben op woensdag de nieuwe kandidaten voorgesteld en daar zaten alvast een paar opvallende namen tussen. Zo is Sam Asghari, de ex van Britney Spears, van de partij. En ook Lord Ivar Mountbatten, een neef van de Britse koning Charles, doet mee.

Lees meer »