Massale vechtpartij met ex-Wagner-soldaten in Russische stad

In de Russische stad Tsjeljabinsk, in het Oeralgebergte, heeft de politie drie verdachten opgepakt nadat voormalige huurlingen van de paramilitaire Wagner-groep op de vuist zijn gegaan met een aantal mannen. Volgens televisiezender RTVI zouden er tijdens de knokpartij ook schoten zijn gelost.

 

Meer krantenkoppen in België

p’LatseDoen in Kuurne keert gedeeltelijk terug naar zijn roots en trekt opnieuw de kaart van gratis festival

p’LatseDoen in Kuurne keert dit jaar gedeeltelijk terug naar zijn oorsprong. In tegenstelling tot vele andere festivals die hun toegangsprijzen hebben verhoogd, kiest p’LatseDoen er bewust voor om weer een gratis familiefestival te gaan worden. De locatie blijft ongewijzigd aan de Vlaskouter.
The post p’LatseDoen in Kuurne keert gedeeltelijk terug naar zijn roots en trekt opnieuw de kaart van

Lees meer »

Spilbrochure seizoen 24-25 met 130 gevarieerde voorstellingen: “Cultuur zorgt voor een krop in de keel, vlinders in de buik”

Ze is er weer, de Spilbrochure voor het volgende seizoen van het Roeselaarse cultuurcentrum. Ruim 130 voorstellingen binnenshuis, maar ook vaak op locatie, dat heeft het team van Spildirecteur Hilde Cuyt voor ons geselecteerd. “Kunst geeft energie en het is dat vuur dat we willen verspreiden en aanwakkeren. In dit boekje kan iedereen iets vinden naar zijn of haar smaak.”<br

Lees meer »

Sébastien, zoon van Véronique De Kock, waagt zijn kans als model: “Ik moest van mama wachten tot mijn 18de”

Na de zonen van Ilse De Meulemeester (53) en Debby Pfaff (49) zet ook de zoon van Véronique De Kock (47) zijn eerste stappen in de modellenwereld. Marketingstudent Sébastien Slaets (19) krijgt onderdak bij modellenagentschap Dominique Models en kan rekenen op de wijze raad van zijn ervaren mama. In dit exclusief gesprek vertelt hij alles over zijn eerste fotoshoot, zijn

Lees meer »

ASSISEN. Partner van beschuldigde Athena Man over dag van de feiten: “Volgens mij zat ze toen in een psychose. Ik ken haar zo niet”

Als een matroos op een zwalpend schip, zo presenteerde Timothy — partner van eerste beschuldigde Athena Man — zich vanmiddag voor het assisenhof. Benen wijd gespreid, de tafel met bewijsstukken voor hem stevig met beide handen vast houdend. Alsof hij elk ogenblik van boord kon gespoeld worden door een woeste golf. Zo verliep zijn getuigenis.

Lees meer »

Tomorrowland brengt eigen trilogie van fantasyromans uit

Het dancefestival Tomorrowland breidt uit naar de literaire wereld, met een geplande trilogie van fantasyromans. Het eerste deel, ‘The Great Library of Tomorrow’, verschijnt dit najaar. Tomorrowland belooft er “de unieke magie van het festival in verhaalvorm tot leven te brengen”.

Lees meer »

Thomas Dekker en Laurens ten Dam 10 uur in de cel na trainingsrit: “Klacht dat we elkaar met waterflessen besproeiden als twee ‘gay cyclists‘”

Alsof de Unbound-gravelrace nog niet zwaar genoeg is. De Nederlandse ex-profrenners Laurens ten Dam en Thomas Dekker zijn na hun trainingsritje in de Verenigde Staten opgepakt wegens ‘onfatsoenlijk gedrag’. Tien uur in de cel in plaats van op de fiets. “Binnen de vijf minuten waren er vijf politieauto’s.”

Lees meer »