LIVEBLOG KAMPIOENENVIERING. Spelers en bestuur hebben er feestnacht in Varsenare opzitten, vandaag viering met fans op Markt van Brugge

Landskampioen Club Brugge heeft er een feestnacht opzitten. Spelers, bestuur en medewerkers van blauw-zwart verzamelden op café in Varsenare om de 19de titel stevig te vieren. Eerder zondag had Club zich in een kolkend Jan Breydel tot kampioen gekroond na een 0-0-gelijkspel tegen Cercle. In het slot ontsnapte Club toen nog aan de ultieme deceptie door een wel heel discutabele fase. 

Meer krantenkoppen in België

De Belgische prestaties

De Belgische delegatie zakt met 166 atleten naar de Lichtstad af, 84 mannen en 82 vrouwen in 21 verschillende sporten. Hoe brengen ze het ervan af? En hoe deden ze het in verleden?

Lees meer »

“Hij sloeg het beest met een metalen stang”: ook Oostenrijkse olympiër beschuldigd van fysieke mishandeling van paard

Het stof rond de zaak-Charlotte Dujardin, de Britse amazone die haar paard sloeg met een zweep, is nog niet gaan liggen of er duikt al een nieuw schandaal op in de paardensport. Ook de Oostenrijker Max Kühner (50), deelnemer aan de Olympische Spelen, is aangeklaagd voor het fysiek mishandelen van een paard. Kühner zou het beest geslaan hebben met een

Lees meer »

Hoe geraak je met de trein in Parijs?

Door een gecoördineerde sabotageactie langs het Franse hogesnelheidsnet is het treinverkeer van en naar Parijs sterk verstoord. De sneltreinen moeten langs het klassieke net, waardoor ze met een lagere snelheid rijden.

Lees meer »

Ontdek Kunstenfestival Watou met gids of ga op kinderzoektocht

Van 6 juli tot en met 1 september tonen kunstenaars en dichters tijdens Landscape of the Imagination de kracht van verbeelding op bijzondere plekken in het dorp en Kasteel De Lovie tijdens de nieuwe editie van Kunstenfestival Watou. Je kan het parcours ook tijdens een geleid bezoek op maat ontdekken, maar ook aan de kinderen wordt er gedacht.
The

Lees meer »