Indiase ziekenhuiseigenaar opgepakt na dood baby’s bij brand

De Indiase politie heeft de eigenaar van een onvergund kinderziekenhuis in New Delhi opgepakt nadat bij een brand afgelopen weekend zes baby’s zijn overleden. Er waren geen nooduitgangen op de te drukke afdeling waar de pasgeborenen lagen. Ook een dokter is aangehouden.

 

Meer krantenkoppen in België

Cerkelladies Brugge volgend seizoen in de interprovinciale reeks: “We hebben de kans gegrepen”

Na drie jaar is het zover. Cerkelladies Brugge promoveert naar de interprovinciale reeks. Vier keer winst in de eindronde levert de Koninklijke Cerkelladies Brugge uit eerste provinciale de promotie op. “Er was samenhang en de laatste weken vooral vechtlust.”
The post Cerkelladies Brugge volgend seizoen in de interprovinciale reeks: “We hebben de kans gegrepen” appeared first on KW.be.

Lees meer »

‘Annabel’-zanger Hans de Booij raakt maar niet uit sukkelstraatje: “Optreden lukt niet en straks moet ik m’n huis uit”

Het blijft tegenslagen regenen voor Hans de Booij (65), de zanger van de monsterhit ‘Annabel’ uit 1983. In de herfst van zijn leven kampt de Nederlander met zoveel fysieke klachten dat optreden te zwaar is geworden. Financieel zit hij aan de grond en binnen afzienbare tijd is hij dakloos. “Maar ik weiger een uitkering aan te vragen”, zegt hij stellig.

Lees meer »

Franse kunstenaar veroordeeld voor erotische Kuifje-schilderijen

Het hof van beroep in het Franse Rennes heeft de kunstenaar Xavier Marabout veroordeeld voor het misbruiken van het werk van de Belgische striptekenaar Hergé, de geestelijke vader van Kuifje. Volgens ‘Le Soir’ had hij schilderijen gemaakt die de Hergé-figuren in een erotische context combineren met de stijl van de Amerikaanse schilder Edward Hopper.

Lees meer »

Conner Rousseau wil Jan Jambon niet als Vlaams minister-president. Wie kiest Bart De Wever dan wel?

Dinsdagavond stak de partijtop van N-VA de koppen bijeen om haar Vlaams onderhandelingsteam te proberen samenstellen. Daarmee moet duidelijk worden wie in polepositie ligt om de nieuwe Vlaamse regeringsleider te worden. Vooruit maakte echter kenbaar dat ze niet Jan Jambon – een notoir liberaal – aan het stuur willen. Dat doet andere N-VA’ers dromen: zij warmen zich stilaan op in

Lees meer »

Schatten vinden op eerste rommelmarkt in Zillebeke

Op zondag 30 juni vindt de allereerste rommelmarkt plaats in Zillebeke. Van 6 tot 17 uur verandert de Wervikstraat in een gezellige markt vol verborgen schatten. “Standhouders kunnen zich aanmelden vanaf 6 uur in de Wervikstraat 1”, zegt Milan Labalette. “De deelnameprijs bedraagt 1,5 euro met een minimum van 3 meter. Bezoekers kunnen parkeren bij
The post Schatten vinden

Lees meer »

Kaaiman kiest keurig | Santé

06:00 Volgens oude Indiase geneeswijzen werkt gember pijnverzachtend bij open wonden. Wees daarmee voorzichtig. Wij hebben het ooit nagevraagd in de apotheek nadat we met een tuinschaar per ongeluk, want me…

Lees meer »

Man (40) krijgt drie jaar cel met uitstel voor wel érg wilde onenightstand waarbij vrouw bloedend wakker wordt in berging: “Geen idee hoe drug in champagne is beland”

Verkrachting met foltering én toediening van schadelijke stoffen: daarvoor kreeg David D. (40) uit Veltem-Beisem vandaag zijn straf in de Leuvense rechtbank. Het slachtoffer?: zijn onenightstand, die hij mee naar huis had genomen vanuit café Het Rozenhof in Herent. Al kreeg hij voor één component ook de vrijspraak. “Ik geef toe dat het wat wild was.”

Lees meer »

Droom van horecauitbater uit Wellen om bijzitter te worden in vervulling gegaan: “Ik zou het meteen opnieuw doen”

Horeca-uitbater Jo Schurmans uit Wellen mocht voor de allereerste keer gaan ‘zitten’ bij de verkiezingen. Dat kostte best wel wat moeite, want hij moest daarvoor wisselen met iemand die liever geen bijzitter wilde zijn. In een stembureau moeten werken, het is iets waar veel mensen tegenop kijken, maar voor Jo was het een droom. "We moesten zelfs een eed afleggen,

Lees meer »