Erik Van Looy tevreden over presentatiedebuut in Nederland: “Goed oog in verdere vervolg van mijn carrière”

Hij was bloednerveus voor de reacties, maar Erik Van Looy (62) is meer dan tevreden over zijn presentatiedebuut in Nederland. “Het is leuk om herontdekt te worden”, aldus de presentator van ‘De pappenheimers. “Mijn werkgever is tevreden.” Hij licht ook al een tipje van de sluier over het nieuwe seizoen van ‘De slimste mens ter wereld’, en vertelt over zijn ervaring met Joost Klein. “Ik ken het fenomeen uit de Amerikaanse filmwereld.” 

Meer krantenkoppen in België

Fout bij mutualiteit zorgt voor wrevel bij ouders aan de taalgrens

“Typisch Belgisch!” Doris Dieryck kreeg van haar mutualiteit te horen dat ze niet langer tussenkomen in de vakantiekampen van haar zoon. Nadat Vlaanderen en Wallonië besloten om elk een eigen vakantieregeling te hanteren, blijkt het problematisch voor wie net over de taalgrens naar school gaat.
The post Fout bij mutualiteit zorgt voor wrevel bij ouders aan de taalgrens appeared

Lees meer »

Vrachtwagenbestuurder riskeert één jaar cel nadat hij fietsster doodreed: “Ik denk er nog elke dag aan”

Een West-Vlaamse vrachtwagenbestuurder die in oktober 2022 op de N70 in Belsele een overstekende fietsster aanreed, verscheen maandag voor de politierechtbank. De 76-jarige vrouw uit Belsele overleefde de aanrijding niet. De vrachtwagenbestuurder riskeert één jaar cel en een lang rijverbod. “Ik kan de klok helaas niet terugdraaien. Ik zie de feiten nog elke dag voor mij”, aldus de man.

Lees meer »

Voetballer denkt water te drinken, maar teamgenoten hebben iets anders in zijn fles gedaan: “Payback volgt!”

Een speler van de Nederlandse voetbalvereniging VV Zeester in Zoutkamp is in de maling genomen door zijn ploegmaten. Toen de voetballer nietsvermoedend van zijn waterfles dronk, spuwde hij het drankje al snel weer uit. Wat bleek? Enkele grapjassen hadden wodka in zijn fles gedaan zonder dat hij het wist. De man kon er goed om lachen, maar liet ook weten

Lees meer »

Om de Tour te winnen (als ploegmaat): kersvers vader Victor Campenaerts gaat voor nieuwe wending in carrière en kiest voor Visma-Lease a Bike

Victor Campenaerts (32) is op weg naar Visma-Lease a bike. Ook Soudal Quick-Step en Ineos Grenadiers toonden concrete interesse, maar de Nederlandse ploeg lijkt het te gaan halen omdat het een contract van drie jaar kan/wil aanbieden. Campenaerts, die afgelopen weekend voor het eerst vader werd van zoontje Gustaaf, wordt volgend jaar dus ploegmaat van Wout van Aert.

Lees meer »

Jacqueline Denise brengt eerste maatjes aan wal

“Haring, vassche maotjes!” De Jacqueline Denise bracht zaterdagmiddag de eerste maatjes aan wal, en die werden gesmaakt. “Ze zijn jong, ze zijn zuiver, ze zijn zacht, romig en stevig, ze zijn gerijpt in eikenhouten vaatjes en… ze smaken naar de zee”, constateerde Peter Sabbe van de Gebuurtekring Haven.
The post Jacqueline Denise brengt eerste maatjes aan wal appeared first

Lees meer »

KIJK. Taylor Swift zingt megahit die ze met bekende ex schreef, voor het eerst live tijdens ‘The Eras Tour’

De fans in Liverpool brulden het uit toen ze hoorden welk verrassingsnummer Taylor Swift voor hen in petto had. De zangeres bracht een akoestische versie van de megahit ‘This Is What You Came For’ van Calvin Harris, haar ex. Dat nummer werd oorspronkelijk ingezongen door Rihanna. Swift schreef in het geniep mee aan het nummer onder het pseudoniem Nils Sjöberg.

Lees meer »