‘Dit moet stoppen’: wereldwijde verontwaardiging na Israëlische luchtaanval op tentenkamp Rafah

Lees het volledige artikel op de website van De Morgen.

Meer krantenkoppen in België

LIVE. Britten kijken uit naar de komst van prinses Kate tijdens parade Trooping the Colour

Vandaag vindt Trooping the Colour plaats, de jaarlijkse militaire parade ter gelegenheid van de verjaardag van de Britse vorst. Alle ogen zullen gericht zijn op prinses Kate (42). Zij zal na een maandenlange afwezigheid voor de eerste keer, sinds de aankondiging dat ze aan kanker lijdt, in het openbaar verschijnen. Dat bevestigde de echtgenote van prins William in een bericht

Lees meer »

Iconische woontoren in Leuven verwelkomt eerste bewoners

Aan de Hertogensite, de voormalige ziekenhuissite in hartje Leuven, is de woontoren ‘Hertog I’ geopend, naar een ontwerp van een gerenommeerd Londens architectenbureau. De zuidelijke kant van 1 van de grootste bouwprojecten in de Leuvense binnenstad krijgt zo steeds meer vorm.

Lees meer »

Russisch militair vliegtuig heeft Zweedse luchtruim geschonden

Een Russisch militair vliegtuig heeft vrijdag het Zweedse luchtruim geschonden. Dat gebeurde ten oosten van het eiland Gotland in de Baltische Zee. Volgens het Zweedse leger reageerde het toestel niet op een waarschuwing. Daarop zijn 2 Zweedse straaljagers de lucht in gestuurd om het uit het luchtruim te leiden.

Lees meer »

Bijna 350 miljoen euro in tien jaar tijd: hoe Tom Brady ook na zijn carrière grootverdiener blijft in de NFL-wereld

Zevenvoudig Super Bowl-winnaar Tom Brady (46) blijkt niet enkel op, maar ook naast het American Football-veld een grootverdiener. Hij ruilt komende tien NFL-seizoenen zijn plek als quarterback in voor een zitje in de commentaarcabine van Fox Sports. Wat hij daarvoor terugkrijgt? De mooie som van maar liefst 375 miljoen dollar, goed voor bijna 350 miljoen euro.

Lees meer »

KIJK. ‘You’-actrice filmt hoe onbekende man in haar wagen probeert in te breken: “Londen is niet veilig”

De Britse actrice Shanika Ocean deelt angstaanjagende beelden op Instagram. Ze filmt hoe een onbekende man aan de deur van haar wagen trekt en op haar raam klopt om naast haar te komen zitten. Ocean, die te zien is in het vierde seizoen van de Netflix-serie ‘You’ en in verschillende BBC-shows, deelt de gebeurtenis om andere vrouwen te waarschuwen. “Zorg

Lees meer »

Baby Bill (10 maanden) heeft de ergste vorm van schisis en onderging al drie operaties: “Voelden de grond onder onze voeten wegzakken”

Voor zaakvoerders Floor De Groote (33) en Niels Withouck (33) uit Zwevezele kwam het nieuws aan als een donderslag bij heldere hemel. Tijdens de zwangerschap van amper twintig weken ontdekte de gynaecoloog dat Bill de ergste vorm van schisis had: een gespleten lip, kaak, verhemelte en huig. “We voelden de grond onder onze voeten wegzakken”, vertellen Floor en Niels. Ondertussen

Lees meer »

Inspirant in ‘t dorp opent inclusieve zomerbar

Inspirant in ’t dorp lanceert deze zomer een inclusieve zomerbar. In Bar Bol’Art zijn mensen met een verstandelijke beperking verantwoordelijk voor de aankleding en bediening.
The post Inspirant in ‘t dorp opent inclusieve zomerbar appeared first on KW.be.

Lees meer »