Aardbeving met magnitude 6,6 nabij Tonga-archipel

Voor de kust van de Tonga-archipel, in de Zuidelijke Stille Oceaan, heeft een aardbeving met een magnitude van 6,6 plaatsgevonden. Dat heeft het Amerikaanse seismologisch instituut USGS bekendgemaakt.

 

Meer krantenkoppen in België

Linde Merckpoel: “Tot een paar maanden geleden ging ik elke maand naar een therapeut, ook op momenten dat het goed ging”

"Mijn therapeut gaf me zelfinzicht en leerde me dat ik het ook alleen kan." Dat getuigt presentatrice Linde Merckpoel in de podcast van ‘Touché’. Ze startte met die gesprekken toen ze voor het eerst sinds jaren weer single werd. Ondertussen heeft ze al 6 jaar een "fantastisch lief" en 2 kinderen, maar blijft ze die gesprekken enorm belangrijk vinden.

Lees meer »

Ypres Rally: Maxime Potty wint Qualifying Stage in Nieuwkerke

Maxime Potty heeft in Nieuwkerke de snelste tijd neergezet tijdens de Qualifying Stage van de Ypres Rally. Stéphane Lefebvre was de grote verliezer de avond nadat hij in de laatste run overkop ging.
The post Ypres Rally: Maxime Potty wint Qualifying Stage in Nieuwkerke appeared first on KW.be.

Lees meer »

Israëlische inzending voor het Songfestival was niet te spreken over vraag rond veiligheid in Malmö: “Ik wist dat ik gehaat zou worden”

Eden Golan (20), de Israëlische inzending voor het Songfestival, heeft in een interview met het Amerikaanse mediabedrijf ‘The Free Press’ gereageerd op een vraag die ze tijdens een persconferentie na de halve finale gekregen heeft. De zangeres kreeg destijds de vraag of ze zich ervan bewust was dat ze met haar aanwezig de andere deelnemers in gevaar bracht.

Lees meer »

Gewezen GVA-hoofdredacteur Pascal Kerkhove schrijft boek over gesprekken met dementerende moeder: “Hoeveel dementie kan liefde aan?”

Pascal Kerkhove (62) was jarenlang een begenadigd voetbaljournalist bij De Morgen, Het Volk en Gazet van Antwerpen, en dan zeven jaar lang (2007-2014) hoofdredacteur van deze krant. Daarna werd hij, als geboren West-Vlaming, algemeen hoofdredacteur van de Krant van West-Vlaanderen en De Zondag. Dit jaar gooide Pascal Kerkhove zijn focus helemaal om, om een boek te schrijven met als titel

Lees meer »

Kennissen van vermoord echtpaar op Tenerife over aangehouden Belg: “Hij is impulsief en kan gemakkelijk ontploffen”

Een impulsieveling die er niet voor terugdeinst om mensen voor het minste met de dood te bedreigen. Zo omschrijven kennissen op Tenerife de donderdag in Bergen opgepakte hoofdverdachte van de moorden op Marc Olbrechts (71) en Laura Trappeniers (66). Na de arrestatie van Paul A. en zijn zoon beginnen de eilandbewoners te praten. “Hij dreigde zelfs eens om iemand kapot

Lees meer »