Wagen met caravan belandt in berm langs E17 in Nazareth: “Wellicht werd bestuurder onwel”

Een wagen met caravan is zondag tegen een verkeersbord gereden aan de berm van de E17 in Nazareth. De bestuurder werd overgebracht naar het ziekenhuis, maar bleef bij bewustzijn. Er waren geen andere voertuigen betrokken bij het ongeval. 

Meer krantenkoppen in België

Drie Brugse open ateliers lanceren gezamenlijke website

Onder de noemer Brugse Open Ateliers (BOA) maken drie organisaties hun atelierwerking nog toegankelijker met een gemeenschappelijke website. De organisaties die zo nog meer jongeren willen bereiken zijn MaM (Mind- and Makerspace) van Howest, Het Lab van Het Entrepot en House of Time van Brugge Plus. Brugge(n) voor Jongeren ondersteunt het nieuwe project. “Via de
The post Drie Brugse

Lees meer »

Loslopende herdershonden verscheuren jack russel Obi: “Ik hoorde mijn vriendin krijsen en Obi piepen”

Drie loslopende Turkse herdershonden van een schapenboer hebben in Vremde een jack russel doodgebeten en verscheurd. Het hondje lag thuis gewoon op het terras. “Mijn vriendin is in shock. Ze zal hulp nodig hebben om dit te verwerken”, zegt baasje Koen Mortelmans. Het is het tweede bijtincident met deze honden in een half jaar. Burgemeester Johan De Ryck (N-VA) van

Lees meer »

Assisen Caroline Kint – OM vraagt veroordeling voor doodslag

Openbaar aanklager Patty T’Jonck heeft aan de volksjury gevraagd om Athena Man (33) en Lorine De Witte (53) schuldig te verklaren aan doodslag op Caroline Kint (65). Volgens de procureur-generaal kon Athena Man het misdrijf enkel plegen dankzij de essentiële hulp van Lorine De Witte.
The post Assisen Caroline Kint – OM vraagt veroordeling voor doodslag appeared first on

Lees meer »

Twee miljoen mensen klimmen heuvel op voor hadj

De hadj, de jaarlijkse pelgrimstocht naar Mekka, loopt stilaan ten einde. Zaterdag hebben talloze gelovigen zich verzameld in Arafat, waar de profeet Mohammed zijn laatste preek zou hebben gegeven. Daar werd onder meer gebeden voor de Palestijnen in de door oorlog geteisterde Gazastrook.

Lees meer »