Vrouw (80) wordt onwel, rijdt tegen twee geparkeerde auto’s en sterft: “Hulp kon niet meer baten”

In de Peulisstraat in het centrum van Peulis (Putte) gebeurde zaterdagavond een ongeval met dodelijke afloop. Een bestuurster werd onwel en ramde twee geparkeerde wagens. Hulp mocht niet meer baten.

 

Meer krantenkoppen in België

Lotte Kopecky wint de Tour of Britain

Wereldkampioene Lotte Kopecky (Team SD Worx-Protime) heeft zondag de eindzege gepakt in de Tour of Britain (WorldTour). Onze landgenote gaf haar leiderstrui zondag niet meer uit handen in de vlakke slotrit van 99,2 km in en om Manchester.

Lees meer »

“Een kleine guillotine en een handdoek voor het bloeden”: hardleerse zedenschenner stelt wel érg drastische maatregel voor

Een partijtje zonnebaden in beschonken toestand eindigde voor een zestiger uit Veurne voor de Brugse rechtbank. En dat is niet de eerste keer. M.P. uitte zijn spijt en wil duidelijk érg ver gaan om van zijn driften af te raken.
The post “Een kleine guillotine en een handdoek voor het bloeden”: hardleerse zedenschenner stelt wel érg drastische maatregel voor

Lees meer »

“Uit het niets kreeg hij heel expliciete berichten”: vriendin van Rik Verheye kaart ongepast gedrag van vrouwen aan

Manon Fichefet (29), de vriendin van Rik Verheye (37), sprak in een interview met ‘Humo’ openhartig over hun relatie en de vrouwelijke aandacht die de acteur ontvangt. Ze wees daarbij ook op het vaak ongepaste gedrag van sommige vrouwen. “Ze doen alsof ze iets in zijn oor willen fluisteren, maar dan bijten ze in zijn oorlel”, vertelt ze.

Lees meer »

Briljant voor Frans Engelbeen en Lucienne Derammelaere

Het vieren van een briljanten huwelijksjubileum is uitzonderlijk. Frans Engelbeen (90) en Lucienne Derammelaere (90) uit de Vercruysse de Solartstraat in Deerlijk mochten onlangs 65 jaar huwelijksgeluk vieren samen met de familie.
The post Briljant voor Frans Engelbeen en Lucienne Derammelaere appeared first on KW.be.

Lees meer »

Brouwer van Wilie-bier Wim Luyckx houdt zomerbar open op zondag

In de Faliestraat, pal op de grens van Zedelgem en Aartrijke, openen brouwer Wim Luyckx en Lieselot Jonckheere een zomerpop-up. “In de Wilie Zomerbar schenken we Wilie-bier, maar ook andere lokale drankjes. Iedereen is op zondagnamiddag welkom.”
The post Brouwer van Wilie-bier Wim Luyckx houdt zomerbar open op zondag appeared first on KW.be.

Lees meer »