REACTIES. “We drinken alles behalve bier, dat lusten we niet”: ‘papa’ Mechele en ‘zoon’ Spileers vierden vannacht samen

Club is kampioen en dat wordt in Brugge stevig gevierd. Meteen na de wedstrijd reageerden Andreas Skov Olsen, Brandon Mechele en Michiel Jonckheere op het onwaarschijnlijke seizoenseinde. Ook Hans Vanaken, Maxime De Cuyper, Simon Mignolet en Jorne Spileers gaven interviews, de ene al wat meer lucide dan de andere. De meest nuchtere van hen allemaal was Nicky Hayen, zoals we hem dit seizoen leerden kennen. 

Meer krantenkoppen in België

WEERBERICHT. Eerst wolken en regen, maar meer zon in de namiddag

Vanmorgen zijn er veel wolkenvelden, waaruit soms nog buien kunnen vallen. Het is niet uitgesloten dat er ook enkele donderslagen zijn. In de loop van de namiddag wordt het droger en komen er meer opklaringen. De maxima liggen tussen 13 graden in de hoge Ardennen en 19 graden in het westen van het land, zo meldt het KMI.

Lees meer »

Vierde dodelijk slachtoffer vanonder het puin gehaald na explosie in Hoboken, hulpdiensten zoeken nog 1 vermiste

In Hoboken is vanmorgen een vierde dodelijk slachtoffer vanonder het puin gehaald na een zware explosie in de Sint-Bernardsesteenweg. De hulpdiensten zoeken nog zeker 1 vermiste in het gebouw. Gisterenochtend, gisterenmiddag en gisterenavond werden al 3 lichamen geborgen. Bij de explosie raakten ook 5 mensen gewond. De hulpdiensten zijn nog steeds op zoek naar slachtoffers en evalueren uur per uur

Lees meer »

Mechels bedrijf experimenteert met hittetherapie: “Dit kan het leven verlengen van wie aan pancreaskanker lijdt”

De experimenten van het Mechels bedrijf ElmediX om het leven van pancreaskankerpatiënten door middel van hittetherapie te verlengen, gaan de goede richting uit. Wat houdt de behandeling precies in? En hoe krijg je het voor mekaar om deel uit te maken van een experiment dat een enige strohalm is tegen een uitgezaaide kanker wanneer de tijd dringt? We vroegen tekst

Lees meer »

Clementine Reynebeau uit De Panne timmert volop aan mooie voetbaltoekomst: “Vaste waarde worden bij Red Flames en carrière in buitenland”

Clementine Reynebeau speelde dit seizoen bij de B-ploeg van Club YLA. De jonge talentvolle aanvalster uit De Panne mocht ook deelnemen aan het EK bij de jonge Red Flames en droomt op termijn van een carrière in het buitenland.
The post Clementine Reynebeau uit De Panne timmert volop aan mooie voetbaltoekomst: “Vaste waarde worden bij Red Flames en carrière

Lees meer »