Politiewagen rijdt tot vierde verdieping in Indiaas ziekenhuis om verpleger te arresteren

In het Indiase Uttarakhand werd afgelopen week een verpleger gearresteerd door de politie nadat hij beschuldigd werd van seksuele intimidatie van een vrouwelijke arts. Die arrestatie liep echter niet op rolletjes. Op beelden is te zien hoe een menigte de afdeling waar de verpleger werkte omsingelde, waardoor de politie brancards uit de weg moest ruimen en moest onderhandelen met de boze massa voor ze de man konden meenemen. Uiteindelijk verliep de arrestatie zonder incidenten.

 

Meer krantenkoppen in België

“We moeten ervoor zorgen dat dit nooit meer kan gebeuren”: dit weten we over de twee jongeren die omkwamen door elektrocutie

Een stevige portie durf liep voor twee jongeren uit het Brusselse Laken woensdagnacht fataal af. Toen Ibrahim M. (20) op een bovenleiding van een spoorweg klauterde, kreeg hij een schok van 3.000 volt door zijn lichaam. Zijn vriend Amin S. (19) werd vermoedelijk meegesleurd in de val. Volgens de oom van de jongste was het niet de eerste keer dat

Lees meer »

Karl Vannieuwkerke schrijft een brief naar de Belgische olympiërs: “Stel je voor datwe zaterdagavond al met twee gemedailleerden pronken”

Karl Vannieuwkerke schrijft elke week een brief. Deze keer richt hij zich tot de Belgische olympiërs. De sporters mogen altijd antwoorden via [email protected].
The post Karl Vannieuwkerke schrijft een brief naar de Belgische olympiërs: “Stel je voor datwe zaterdagavond al met twee gemedailleerden pronken” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Mark Gillis mag dienst intensieve zorgen nog niet verlaten: “Hij is enorm verward en met tijden angstig”

Mark Gillis (28) ontwaakte vorige week dan wel uit zijn kunstmatige coma, maar het ‘Massa is kassa’-gezicht heeft duidelijk nog een lange weg te gaan. In een persverklaring laat Marks familie weten dat hij de dienst intensieve zorgen voorlopig nog niet mag verlaten. Op mentaal vlak gaat het namelijk absoluut niet goed met de zoon van miljonair Peter Gillis.

Lees meer »

LIVE GENTSE FEESTEN. Daar zijn ze! Buffalo-elftal wordt enthousiast ontvangen op podium van Sint-Baafsplein

Dag vier van de Gentse Feesten is in mineur begonnen. Het ‘Botram!’-kraam werd gevandaliseerd door vleesliefhebbers. Gelukkig heeft het Sint-Baafsplein vanavond heel wat in petto om de sfeer weer op te krikken. Daar wordt de Buffalo-ploeg enthousiast ontvangen door de fans. Om 23 uur zal Eurosong-winnaar Johnny Logan nog op het podium klimmen. Mis niets van deze Gentse Feesten in

Lees meer »

KIJK. Slachtoffers van Russische aanval op kinderziekenhuis getuigen: “Bang dat ik weer onder puin terechtkom”

Op bovenstaande beelden is te zien hoe de Oekraïense Manuela met haar baby Varvara speelt. Hartpatiëntje Varvara was één van de baby’s die werd geopereerd toen een Russische raket insloeg op het kinderziekenhuis Ochmadyt: “Onze chirurg beschermde haar met zijn lichaam tegen de glassplinters.” Twee mensen lieten daarbij het leven, zeven kinderen raakten gewond.

Lees meer »

PS “diep gekwetst” door toespraak van koning Filip op 21 juli

PS kon de toespraak van koning Filip naar aanleiding van de nationale feestdag niet smaken. Dat laat voorzitter Paul Magnette woensdag blijken in een interview met La Libre. De vorst zei dat de verkiezingsuitslag een kans biedt op een “nieuw samenhangend project”, maar daar maken de Franstalige socialisten voorlopig geen deel van uit.

Lees meer »

Wim verliest teenslippers en verbrandt voeten in bloedhete Death Valley: “Helikopter kon zelfs niet landen door de extreme hitte”

De roadtrip van Wim Oversteyns (47) en zijn gezin in de Verenigde Staten eindigde in Death Valley, een van de heetste plaatsen op aarde. Bij een fotoshoot in het adembenemende decor verloor de Wijnegemnaar zijn teenslippers waarna hij brandwonden in de tweede graad opliep aan zijn voetzolen. Wim belandde in Las Vegas op de spoedafdeling en hoopt woensdag terug naar

Lees meer »

Duitse verdachten aangehouden in onderzoek naar terreuraanslag

De twee Duitsers die donderdagochtend gearresteerd werden in het kader van het onderzoek naar een terreuraanslag zijn aangehouden. In ons land pakten de speurders ook nog zeven mensen op, zij verschijnen vandaag voor de onderzoeksrechter in Antwerpen. Ze zouden allen aanhangers zijn van de jihadistische terreurgroep ISKP.

Lees meer »

Hoe driedaagse onder scoutsvrienden eindigde in nachtmerrie: “Niet de eerste keer dat hier iemand verdrinkt”

De 25-jarige Daan uit Leuven verdronk gisteren in het meer van Vielsalm, in de provincie Luxemburg, toen hij daar na een feestje naar huis wilde keren. “Ik weet niet of ze veel of weinig gedronken hadden, maar dan is dat water dubbel zo gevaarlijk”, vertelt boer Erwin die zijn kampterrein aan de scouts verhuurde. Reconstructie van wat een plezierige driedaagse

Lees meer »