Verpleger Joeri Busschaert van het Jan Yperman Ziekenhuis in Ieper ontvangt prijs voor ‘Zorgpersoonlijkheid van het jaar’

Verpleger Joeri Busschaert is ‘Zorgpersoonlijkheid van het jaar 2024′ geworden. Hij kreeg die prijs gisterenavond op de awarduitreiking van ZORG Magazine in Brussel. Joeri was vorig jaar na de aardbevingen in Turkije met het medische team van B-FAST naar daar afgereisd. Daar bleek het veldhospitaal een tekort aan radiologen te hebben en dus schakelde Busschaert zijn collega’s van het thuisfront in. 

Meer krantenkoppen in België

Phishers stalen 24.000 euro van Annekes (48) bankrekening, maar ze wacht nog altijd op compensatie: “Zelfs de ombudsdienst gaf ons gelijk”

Banken komen amper één keer op de drie over de brug in dossiers waarin Ombudsfin – de ombudsdienst die de financiële sector zelf oprichtte – oordeelt dat slachtoffers van phishing hun geld moeten terugkrijgen. Bij Anneke Blanckaert (48) en haar gezin haalden phishers vier jaar geleden 24.000 euro van de rekening. Ze getuigt over hoe ze ondanks de steun van

Lees meer »

Groen licht voor 300 extra plaatsen in buitengewoon onderwijs

De Vlaamse regering geeft groen licht voor twee nieuwe scholen buitengewoon onderwijs en extra aanbod in acht scholen. Zo komen er opnieuw zowat 300 extra schoolbanken bij voor kinderen met een autismespectrumstoornis, een gedragsstoornis, een emotionele stoornis, een verstandelijke beperking, een auditieve beperking of een spraak- of taalstoornis, meldt Vlaams minister van Onderwijs Ben Weyts (N-VA).

Lees meer »

Nu tapt hij ook Stella – zijn “favoriete bier”: David Beckham officiële ambassadeur van Leuvense pils

En of het gouden jaren blijven voor ‘Goldenballs’. Hoewel hij elf jaar geleden met pensioen gegaan is als voetballer, staat het merk David Beckham sterker dan ooit. Nu gaat ‘Becks’ (49) ook in zee met AB Inbev, om de ‘PerfectDraft’ van Stella Artois in Groot-Brittannië te promoten. In een Story op zijn Instagram, zien we hoe de Engelse superster thuis

Lees meer »

Nieuwe details duiken op: “Medisch team van de Paus werd ingevlogen voor operatie prinses Kate”

Er zijn nieuwe details opgedoken over de operatie van prinses Kate (42). Op 16 januari onderging de vrouw van prins William (41) een buikoperatie in Londen, waarna werd ontdekt dat ze aan kanker leed. Sindsdien ondergaat de prinses preventieve chemotherapie en blijft ze afwezig uit het koninklijke leven. Volgens het Italiaanse blad ‘Gente’ werd de operatie uitgevoerd door het medisch

Lees meer »

KIJK – Sebastien Dewaele ‘bedankt’ de dikkenekken in cover van clublied KV Oostende: “Merci om alles kapot te maken”

KVO-ambassadeur Sebastien Dewaele heeft een cover van Lucy Loes’ ‘Op de vismarkt’ gezongen. Na de laatste noot verwoordt hij kort maar kordaat zijn mening over de slechte situatie bij KV Oostende, dat op 3 juni het faillissement aanvraagt.
The post KIJK – Sebastien Dewaele ‘bedankt’ de dikkenekken in cover van clublied KV Oostende: “Merci om alles kapot te maken”

Lees meer »

Mamadepot houdt opendeur op 25 mei

Het mamadepot in de Sint-Rijkersstraat 22 in Alveringem begint een vaste waarde te worden. De winkel met ontmoetingsplaats viert haar tweede verjaardag met een opendeurdag op zaterdag 25 mei.
The post Mamadepot houdt opendeur op 25 mei appeared first on KW.be.

Lees meer »

Arthur Soens is de nieuwe TVJO bij SCT Menen

Onlangs besloot het bestuur van SCT Menen afscheid te nemen van TVJO Kaleb Hundura. De zoektocht naar een vervanger was geen lang leven beschoren. Zijn opvolger werd gevonden in eigen rangen. Arthur Soens, speler van de eerste ploeg, neemt voortaan de fakkel in handen. “De jeugd wegwijs maken in het voetbal zit er bij mij ingebakken”, zegt de bijna 24-jarige

Lees meer »