Opnieuw twaalf gewonden door hevige turbulentie tijdens vlucht

Twaalf mensen zijn gewond geraakt door turbulentie op een vlucht van Qatar Airways van Doha naar Dublin. De hulpdiensten op Dublin Airport staan de gewonden bij, meldt Sky News. Eerder deze week overleed één persoon door turbulentie, op een vlucht van Londen naar Singapore.

 

Meer krantenkoppen in België

VBS Sint-Paulus Kortrijk maakt dankzij klimaatspeelplaats kans op prestigieuze onderwijsprijs

De Vrije Basisschool Sint-Paulus uit Kortrijk is genomineerd voor de award World’s Best School Prizes 2024 in de categorie Environment Action met hun project klimaatspeelplaats. Het was in 2021, in volle coronaperiode, de allereerste klimaatspeelplaats van het land.
The post VBS Sint-Paulus Kortrijk maakt dankzij klimaatspeelplaats kans op prestigieuze onderwijsprijs appeared first on KW.be.

Lees meer »

Beloftevolle voetballer (21) zwaargewond na zware klap tegen boom: “Hopelijk kan zijn carrière gered worden”

Een 21-jarige beloftevolle voetballer is woensdagmiddag zwaargewond geraakt bij een zwaar verkeersongeval in Lampernisse (Diksmuide). Dylan M. uit Middelkerke reed aan hoge snelheid met zijn Mini tegen een boom, kantelde en moest 70 meter verderop bevrijd worden uit het wrak door de brandweer. Hij raakte zwaargewond aan zijn linkerbeen. “Helaas heb ik hem al vaker gezegd trager te rijden. Hopelijk

Lees meer »

LIVE GAZA. Hamas “bereid positief te handelen” – Grote aanval vanuit Libanon op Israël aan de gang

In hun officiële reactie op het jongste plan voor een bestand in de Gazastrook, eisen de Palestijnse bewegingen Hamas en Islamitische Jihad een “totaal einde” aan de Israëlische agressie. De Palestijnse onderhandelingsdelegatie zegt ook bereid te zijn “positief te handelen om een overeenkomst te bereiken om deze oorlog tegen ons volk te beëindigen”. In Israël is er momenteel een grote

Lees meer »

Zomerbar Pullevullerie schiet uit de startblokken in Staden: “Onze bar is de ideale fietsstop”

Steven Platteeuw en Annelies Geirnaert openden vorig jaar voor het eerst hun zomerbar Pullevullerie in de Nijverheidstraat in Staden. De eerste editie bleek een schot in de roos te zijn. Steven en Annelies beslisten dan ook een vervolg aan het succesverhaal te breien. Aan het concept wordt niets gewijzigd, al staan er wel enkele nieuwigheden op stapel.
The post

Lees meer »

Georges-Louis Bouchez (MR), grote winnaar in Wallonië: “Op enkele weken kan de federale regering gevormd zijn”

Volgens MR-voorzitter Georges-Louis Bouchez, die zich zondagavond tot grote overwinnaar kroonde in Wallonië, kan ons land snel een federale regering hebben. In dit eerste interview met HLN zegt hij dat het in enkele weken beklonken kan zijn. Maar hoever wil hij meegaan in de onderhandelingen over een staatshervorming? “De kiezer heeft al voor de mooiste staatshervorming gezorgd.”

Lees meer »

Alexander Doom verlegt grenzen met goud in Rome

Met een Europese titel in een fabelachtig nieuw Belgisch record heeft Alexander Doom (27) zijn status van wereldtopper op de 400 meter bevestigd. Met ook een herboren Jonathan Sacoor, die net naast brons greep, liggen de Belgian Tornados zo op goudkoers in Rome.

Lees meer »

Rapper FabioW is de internetsensatie van het moment: “Met ‘Rapper zoekt vrouw’ ga ik op TikTok opzoek naar een lief”

Wie tegen de jongeren van nu ‘Ik had koud’ zegt, zal aangevuld worden met ‘brr brr’. En dat komt door TikTok-sensatie FabioW, de artiestennaam van rapper Sebastiaan Van Tilborgh (26). Met het nummer ‘GTA’ heeft hij zijn allereerste hit te pakken. “Ik had niet verwacht dat het met dit nummer zou zijn, maar dat ik een hit ging scoren, zag

Lees meer »

Jasmijn Van Hoof na soaprelatie met 20 jaar oudere Kürt Rogiers in ‘Familie’: “Ik schrok zelf van de heftige reacties”

Dat Jasmijn Van Hoof (33) haar comeback in ‘Familie’ niet gemist heeft. Na 2,5 jaar afwezigheid is Stefanie helemaal terug van weggeweest en weet ze meteen het gezin Coppens vierkant te laten draaien door haar verrassende relatie met de beste vriend van haar vader Lars (Kürt Rogiers). “Toen ik die verhaallijn te horen kreeg waren Lars en Veronique nog samen

Lees meer »