Nu Linda Mertens back in business is: heerst er concurrentiestrijd in de ‘Regi family’? Dit is wat Pauline Slangen erover kwijt wil

Onder de vleugels van Regi Penxten drukt Pauline Slangen (22) almaar meer haar stempel. Gewapend met een nieuwe single en vanaf nu ook een nieuwe VTM GO-reeks blikt ze vooruit naar de zomer van haar leven. “We hebben net onze eerste try-out van de nieuwe Regi Live-show erop zitten”, vertelt ze fier. Hoe die verliep? En hoe de sfeer in de groep zit? Dat ontdek je in deze nieuwe Showbits. 

Meer krantenkoppen in België

Niet te missen: dé gids voor de Olympische Spelen in Parijs

De Olympische Spelen in Parijs naderen met rasse schreden en zoals bij elk groot sportevenement heeft HLN ook voor deze Spelen een gids in petto. Wat moet u nóg weten om alles straks vanop de eerste rij te kunnen volgen? Welke Belgen komen er in actie? En kan ik nog tickets kopen? Uw handleiding voor Parijs 2024.

Lees meer »

Trump (zonder verband rond zijn oor) tijdens ontmoeting met Netanyahu: “Geen enkele president heeft gedaan wat ik voor Israël heb gedaan”

De Israëlische premier Benjamin Netanyahu heeft vrijdag Donald Trump bezocht in zijn resort in Florida. Trump zei onder andere dat de relatie tussen hem en Netanyahu “nooit slecht” is geweest. Trump verscheen voor het eerst zonder verband om zijn oor sinds hij twee weken geleden werd neergeschoten door de twintigjarige Thomas Crooks.

Lees meer »

Stonehenge ontsnapt aan statuut van bedreigd werelderfgoed ondanks geplande tunnel

De prehistorische site van Stonehenge in Engeland komt niet op de lijst van bedreigd werelderfgoed te staan. Dat heeft het Werelderfgoedcomité van Unesco beslist in New Delhi. Er lag een voorstel op tafel om dat wel te doen, wegens ingrijpende infrastructuurwerken: de Britten willen naast de stenencirkel een tunnel aanleggen. Maar Groot-Brittannië krijgt van Unesco dus het voordeel van de

Lees meer »

Slechte weer maakt sommige groenten en fruitsoorten duurder, andere net goedkoper: “Wat de consument momenteel betaalt, strookt niet met de productie”

Ondanks het donkere, natte voorjaar is het seizoensfruit nu minder duur dan een jaar geleden. Sterker nog: het is zelfs mede dankzij het slechte weer dat we ons fruit 8 procent goedkoper betalen. Voor verse groenten is de prijsdaling een stuk kleiner, slechts anderhalve procent. Jeroen Buyck van de federatie van groothandelaars legt uit hoe dat komt.

Lees meer »