Nu Linda Mertens back in business is: heerst er concurrentiestrijd in de ‘Regi family’? Dit is wat Pauline Slangen erover kwijt wil

Onder de vleugels van Regi Penxten drukt Pauline Slangen (22) almaar meer haar stempel. Gewapend met een nieuwe single en vanaf nu ook een nieuwe VTM GO-reeks blikt ze vooruit naar de zomer van haar leven. “We hebben net onze eerste try-out van de nieuwe Regi Live-show erop zitten”, vertelt ze fier. Hoe die verliep? En hoe de sfeer in de groep zit? Dat ontdek je in deze nieuwe Showbits. 

Meer krantenkoppen in België

Sportleerkracht Marijke met pensioen bij VBS Watermolen: “Ze is een levend monument”

‘Je gaat best niet op pensioen, want je bent onze kampioen’, ‘Juf Marijke aan de top, niemand kan ertegenop’ of ‘Juf Marijke, you are the best’. De slogans die de leerlingen op allerlei pancartes neergeschreven hadden, logen er niet om. Sportleerkracht Marijke Pattijn, die op de laatste dag van mei afscheid nam van VBS De Watermolen in Heule-Watermolen, was bijzonder

Lees meer »

Proefproject stembiljetten in braille in kanton Herk-de-Stad heeft kans gemist: “Verkeerde kanton gekozen en te laat gecommuniceerd”

Het proefproject van FOD Binnenlandse Zaken en de Brailleliga om stembiljetten in braille aan te bieden in kanton Herk-de-Stad is uitgedraaid op een mislukking. Niemand in de gemeenten Herk-de-Stad, Halen of Lummen heeft er gebruik van gemaakt. Volgens de Brailleliga is er niet goed overlegd en is er veel te laat gecommuniceerd. FOD Binnenlandse zaken benadrukt dan weer dat het

Lees meer »

Cultuurcentrum Gildhof en Meulebeekse cultuurdienst stemmen aanbod nieuw seizoen op elkaar af: “De som zal groter zijn dan de delen”

Niet alleen politiek en administratief worden straks de krachten gebundeld met fusiepartner Meulebeke, ook op cultureel vlak bundelen Tielt en Meulebeke de krachten. Niet toevallig staan zowel de Meulebeekse beer als de Tieltse Hallentoren als azen op de cover van de nieuwe seizoensbrochures. Het belooft een sterk seizoen te worden, want na een weekje zijn er al 3.000 tickets de

Lees meer »

Ex-wereldkampioen frieten bakken Patrick (63) geeft fakkel door aan zoon: “genieten van mijn pensioen”

Patrick Salembier en zoon Giovanni zijn het gezicht achter frituur Wagon 33. Het frietkot verhuist binnenkort naar iets verderop in de Stationsstraat. “De naam verandert naar Wagon 86, verwijzend naar het nieuwe huisnummer”, aldus Patrick die in 1989 het wereldrecord frieten bakken brak.
The post Ex-wereldkampioen frieten bakken Patrick (63) geeft fakkel door aan zoon: “genieten van mijn pensioen”

Lees meer »

EXCLUSIEF. Zeven op de tien begrafenisondernemers zijn niet in orde met de regels

Zeven op de tien begrafenisondernemers houden zich niet aan de regels. Ze misleiden soms klanten, zo vermeldt de meerderheid van de begrafenisondernemers niet duidelijk hun prijzen. Ook van grote sommen cash geld is men niet altijd vies. Dat blijkt uit controles van de Economische Inspectie die HLN-consumentenexperte Safia Yachou onder de loep nam. De inspectie tilt hier zwaar aan, omdat

Lees meer »

Brussel: wie zijn de stemmenkanonnen en wie is er verkozen?

Groen wordt de grootste fractie in de Nederlandstalige taalgroep van het Brussels Parlement, maar dé verrassing van formaat is het resultaat van de nieuwe partij Team Fouad Ahidar: de partij haalt in 1 klap ruim 16 procent van de stemmen. Wie haalde nog een zitje? En wie stuurt Brussel naar de Kamer en het Vlaams Parlement?

Lees meer »

Onze reporter keek de hele dag televisie: “In Noord-Korea of Syrië legt men tegenstanders tussen de boterham. Hier preparé en krabsla”

Zo toegankelijk als politici in Vlaanderen zijn, vind je ze allicht nergens te wereld. “We mochten het ochtendloopje zien, het ontbijt met tijgerpistolets, én hoe Bart De Wever van zijn kinderen de wind mee kreeg voor Vaderdag.” Onze reporter Nadine Van Der Linden keek tv en stelde vast dat er minder geheimen zijn dan ooit. “Tot de resultaten hier en

Lees meer »