Netflix scoort met docu over controversieel datingschandaal: ‘Ashley Madison: Sex, Lies & Scandal’ stoot ‘Baby Reindeer’ van de troon

Wereldwijd waren Netflix-kijkers aan hun scherm gekluisterd door ‘Baby Reindeer’, maar de populaire documentaire over een stalker is niet langer de nummer één. De top 10 van Netflix wordt nu gedomineerd door ‘Ashley Madison: Sex, Lies & Scandal’. Deze documentaire gaat over een controversiële datingsite voor mensen die een discrete affaire zoeken binnen hun relatie. 

Meer krantenkoppen in België

Richard Williams, vader van Venus en Serena, gedreven door woede en geld: “Hij vond tennis idioot, maar wilde 2 kinderen om er multimiljonair mee te worden”

Het leven van Richard Williams (82), de man die zijn dochters Venus (44) en Serena (42) eigenhandig naar de tennistop katapulteerde, zou als een sprookje kunnen lezen. Maar de werkelijkheid is anders. Zijn levenspad is geplaveid met racisme, wraak, misdaad en geweld. En zelfs op zijn 82ste lijkt aan de ellende nog geen eind te komen.

Lees meer »

Royaltykenner Kathy Pauwels over de opvallende Instagram-beelden van prins Aymeric: “Het is een blik die we anders nooit krijgen”

Ooit werden paparazzi met enorme telelenzen ingezet om vast te kunnen leggen hoe leden van de koninklijke familie zich ontspannen. Vandaag zetten die prinsen en prinsessen die beelden gewoon zélf op Instagram. Zoals prins Aymeric (18), de zoon van Laurent. “Het geeft eindelijk een echte blik op die mensen”, zegt royaltywachter Kathy Pauwels (57).

Lees meer »

Achter de schermen op Tomorrowland, bij het testlab voor in beslag genomen drugs: “141 stalen getest, vooral XTC, cocaïne en ketamine”

Nieuw in de backstage van Tomorrowland: een testlab van het Nationaal Instituut voor Criminalistiek en Criminologie (NICC). Alle in beslag genomen drugs tijdens het festival worden er getest op hun samenstelling: 141 stalen al op vrijdag. “Vooral stimulerende middelen, zoals XTC, cocaïne en ketamine, maar ook cannabis”, zegt het NICC aan VRT NWS. “Voorlopig hebben we festivalgangers nog niet rechtstreeks

Lees meer »

Beste vrouwelijke Britse olympiër 6 maanden geschorst na opduiken van video waarin ze paard mishandelt: “Een inschattingsfout”

Donkere wolken pakken zich samen boven paardrijdster en drievoudig olympisch kampioene Charlotte Dujardin (39). De Britse kondigde al aan niet deel te zullen nemen aan de Olympische Spelen nadat een oude, mysterieuze video was opgedoken. Op de beelden, die nog altijd niét circuleren op sociale media, zou te zien zijn dat Dujardin haar paard fysiek mishandelt. Ze wordt al zeker

Lees meer »

“Medailles zijn soms grote kunst op klein formaat”: Koksijde toont catalogus en expo over unieke collectie van Yvo Peeters

Koksijdenaar Yvo Peeters (75) reisde zo’n 50 jaar de hele wereld rond. Die reisverhalen bundelde hij vorig jaar in zijn boek ‘Vanuit de Westhoek de wijde wereld in’. Yvo pende meer dan 100 boeken, poëziebundels en essays bij elkaar. Daaraan voegt hij nu een opmerkelijke publicatie toe: ‘Vita Metallica’, gekoppeld aan een medailletentoonstelling in het Koksijdse gemeentehuis.
The post

Lees meer »

Joe Biden trekt zich terug als presidentskandidaat en schuift vicepresident Kamala Harris naar voren als mogelijke opvolger

De Amerikaanse president Joe Biden trekt zich terug als presidentskandidaat voor de Democraten. Hij schuift zijn vicepresident Kamala Harris naar voren als mogelijke opvolger. Biden blijft wel president van de Verenigde Staten tot aan de verkiezingen. De voorbije weken was er steeds meer druk op de Amerikaanse president om de handdoek in de ring te gooien.

Lees meer »