Nederlandse Songfestivalwinnaar Duncan Laurence geniet van nieuwe woonplaats Los Angeles

De Nederlandse Songfestivalwinnaar Duncan Laurence en zijn Amerikaanse man zijn officieel verhuisd naar Los Angeles. De zanger deelt op Instagram beelden van hun eerste week in de Amerikaanse stad. 

Meer krantenkoppen in België

Victor Campenaerts en Arnaud De Lie over hun hechte vriendschap: “Als ik me slecht voel, kan heel even aan Victor denken wonderen doen”

Lotto Dstny-renners Victor Campenaerts (32) leerde Arnaud De lie (22) toegewijd trainen en zijn eigen pizza’s maken. Arnaud De Lie leerde Victor Campenaerts Franse interviews geven en… pus uit koeienuiers duwen. Na “drie magnifieke jaren” scheiden straks de wegen van ‘vader’ en ‘zoon’. Aan de vooravond van het BK praten ze in een dubbelinterview over hun hechte vriendschap. Maar hoe

Lees meer »

Nieuwe AED-toestellen bij kinderopvang en containerpark

Bij de buitenschoolse kinderopvang De Zonnebloem (Pol Gernaeystraat) en in het containerpark (Rochesterlaan) hangt voortaan een automatische externe defibrillator (AED).
The post Nieuwe AED-toestellen bij kinderopvang en containerpark appeared first on KW.be.

Lees meer »

MTC Redbone uit Zwevezele viert 30-jarig bestaan, ‘keizer’ Eric Andries (83) heeft al 400.000 km op de teller

De leden van motorclub MTC Redbone uit Zwevezele blinken hun motoren dit jaar extra op, want de club bestaat 30 jaar en dat mag gevierd worden. Burgemeester Lieven Huys loofde de goede sfeer, de vriendschap en het respect binnen de organisatie. Eén motard viel extra op: de 83-jarige Eric Andries maalt jaarlijks zo’n 20.000 km af, breekt elk record en

Lees meer »

Pierre (70) neemt voor de 51ste keer deel aan Vierdaagse van de IJzer: “Ik zwoer mezelf om nooit meer deel te nemen”

Van 20 tot en met 23 augustus vindt de 51ste editie van de Vierdaagse van de IJzer plaats. De deelnemers kunnen als vanouds kiezen uit verschillende afstanden. De hoofdzaak van het evenement blijft wandelen, maar zoals steeds is er ruimte voor herdenking en toerisme. “Aan andere vierdaagse wandeltochten neem ik niet meer deel, maar die van de IJzer wil ik

Lees meer »

Team Burgemeester stelt als eerste partij in Hooglede volledige lijst voor: “Er is maar één ding dat telt en dat is de grootste worden”

Team Burgemeester heeft dinsdagavond in Bar Valhalla in Hooglede de volledige lijst voorgesteld voor de verkiezingen van 13 oktober. Huidig burgemeester Frederik Demeyere trekt, gewezen schepen Arne De Brabandere duwt. Dertien van de eenentwintig namen zijn nieuwe gezichten.
The post Team Burgemeester stelt als eerste partij in Hooglede volledige lijst voor: “Er is maar één ding dat telt en

Lees meer »

“Ze mochten niet ‘papa’ zeggen en werden regelmatig met de riem geslagen”: zo stuwde Joe Jackson met ijzeren vuist zijn kinderen naar de top

Deze maand is het vijftien jaar geleden dat Michael Jackson op vijftigjarige leeftijd overleed. Hij werd nog negen jaar overleefd door zijn vader Joe, een man die bekendstond als een bullebak, liefdeloze vader en manager met losse handjes. Onder zijn impuls bereikten al zijn kinderen de showbizztop, maar de trauma’s die daarmee gepaard gingen, zijn niet te tellen. “Ik hoorde

Lees meer »

Adamo was present in Kursaal Oostende en zei: “Na maanden afwezigheid. Excuus voor de storing, voor de andere datum”

Concertevents mocht een heel goed gevulde zaal noteren voor het optreden van Adamo ’60 jaar carrière’ in Kursaal Oostende. Normaal was dat optreden voorzien voor zaterdagavond 2 december 2023 maar wegens ziekte van Adamo werd dit geannuleerd en verschoven naar zaterdagavond 15 juni.
The post Adamo was present in Kursaal Oostende en zei: “Na maanden afwezigheid. Excuus voor de

Lees meer »

Vijf grootste supermarkten in ons land doen te weinig voor mensenrechten

Lidl loopt duidelijk voorop, maar geen enkele grote Belgische supermarkt doet voldoende om de mensenrechten in hun toeleveringsketens te beschermen. Dat blijkt vandaag uit Superlijst Sociaal, een onderzoek bij Aldi, Carrefour, Colruyt, Delhaize en Lidl dat de bescherming van mensenrechten, gendergelijkheid en de rechten van landbouwarbeiders, kleine boeren in het globale Zuiden en Europese boeren vergelijkt.

Lees meer »

Grootste mobiele zonne-installatie voor festivals strijkt neer in Kuurne

Dit weekend trapt Obscuur de festivalzomer af in Kuurne. Dat gebeurt niet alleen met internationaal toptalent op het podium, maar ook met lokaal opgewekte, groene stroom. Voordat de grootste mobiele zonne-installatie richting het Rock Werchter festival vertrekt, houdt deze eerst halt op Kuurnse bodem, bij de oude vlasroterij Sabbe, om de bar van het festival van stroom te voorzien.

Lees meer »

Goederentrein ramt sneltrein in India: minstens 8 doden

Bij een aanrijding tussen een goederentrein en een sneltrein in de Indiase deelstaat West-Bengalen zijn zeker acht doden gevallen. Een twintigtal anderen raakte gewond, meldt India Today. Andere media melden al 15 dodelijke slachtoffers. De goederentrein reed van achteren op de stilstaande sneltrein in.

Lees meer »

Jakke baart kijkt uit naar duels tegen Apolloon Kortrijk Spurs en Izegem: “Wordt een onbeschrijfelijke ervaring”

Jakke Baart werd met HUBO Handbal Belgisch kampioen bij de U18. In de finale versloeg HUBO Visé met 32-36. De Desselgemnaar, die een hoofdrol opeiste, is ook geselecteerd voor het Europees Kampioenschap in Kosovo. “Dat wordt een beetje leven zoals de profs.”
The post Jakke baart kijkt uit naar duels tegen Apolloon Kortrijk Spurs en Izegem: “Wordt een onbeschrijfelijke

Lees meer »