LIVEBLOG TITELSTRIJD. Maffe beelden van uitzinnige fans Club Brugge wanneer ze spelersbus zien – Volg de slotspeeldag op HLN!

D-Day in de bijzonder spannende titelontknoping. Met Club Brugge dat met de beste kaarten aan de slotspeeldag begint. Met een punt tegen Cercle is het áltijd kampioen. Of gaat de trofee toch nog richting Brussel, naar Union of Anderlecht? Een héle dag zit u bij HLN aan het juiste adres. Voor het laatste nieuws, de beste sfeerbeelden voor en na de match en uiteraard de wedstrijden zelf. 

Meer krantenkoppen in België

Bart Kaëll heeft heimwee naar jaren 60 in nieuwe zomersingle: “Toen we nog samen zongen in plaats van te gsm’en op het strand”

De zomer wordt hij 64, maar Bart Kaëll is nog lang niet uitgezongen. Na het succesvolle ‘Wat is jou geheim’, waar hij bijna de zomerhit van 2023 mee scoorde, komt hij nu met het makkelijk meezingbare ‘Sha la la’. “Ik heb enorm veel goesting in de zomer, met m’n liveband vol gepassioneerde muzikanten trek ik ook dit jaar Vlaanderen rond

Lees meer »

Bart De Wever eist overwinning op: “Onze doodsbrief was geschreven, maar jullie hebben nooit opgegeven”

N-VA-voorzitter Bart De Wever heeft in een toespraak de verkiezingsoverwinning opgeëist. Op de tonen van ‘I’m still standing’ van Elton John kwam hij de zaal binnen in de kelder van het Brusselse NH-hotel, waar al zijn militanten verzameld waren. Voor hen had hij lovende woorden. “Onze doodsbrief was geschreven, maar jullie hebben het nooit opgegeven.”

Lees meer »

Verliefd op een leerling, bedrog en pikante sms’jes: deze first lady’s veroverden een plek in de geschiedenisboeken

Na dertien jaar Mark Rutte (57), die geen partner had, krijgt Nederland wellicht opnieuw een ‘first lady’. Heeft de vriendin van kandidaat-premier Dick Schoof (67) straks het activisme van Michelle Obama, de glamour van Carla Bruni of de spilzucht van Imelda Marcos? Of zal ze net als de vrouwen van Bill Clinton of Yves Leterme gebukt gaan onder minder fraaie

Lees meer »

Stemmen is een voorrecht

De Tieltse schrijfster Ann De Craemer geeft tweewekelijks een inkijk in haar leven.
The post Stemmen is een voorrecht appeared first on KW.be.

Lees meer »

Gezinsbond huldigt bestuursleden

Het bestuursteam van Gezinsbond Ichtegem vierde vorige zondag het 96-jarig bestaan met de traditionele verjaardagsbarbecue, deze keer bij Traiteur Matthias in Moere. Bondsvoorzitter Willy Hosten mocht acht bestuursleden in de bloemetjes zetten: Anje Crevits, Robrecht Claeys en Stijn Samyn ontvingen een kunstwerkje van Terra Flamma voor tien jaar inzet. De twintig jaar inzet van Nico
The post Gezinsbond huldigt

Lees meer »

Recordkampioen hotdogs eten mag titel niet verdedigen wegens deal met concurrerende sponsor

19 jaar al neemt Joey Chestnut (40) deel aan het kampioenschap hotdogs eten dat jaarlijks op de Amerikaanse nationale feestdag wordt gehouden op Coney Island in New York. Maar dit jaar mág hij niet. Dat heeft hoofdsponsor Nathan’s Famous beslist, een fastfoodketen bekend om zijn hotdogs. Waarom? Chestnut heeft een sponsordeal gesloten met concurrent Impossible Foods, een producent van vleesvervangers.

Lees meer »

LIVEBLOG NEDERLAND-IJSLAND. Oranje rust met verdiende voorsprong dankzij eerste interlandgoal van Xavi Simons

Na een overtuigende 4-0-zege tegen Canada vorige week, speelt Oranje vanavond zijn uitzwaaimatch voor het EK tegen IJsland, dat vrijdag nog verrassend ging winnen op Wembley dankzij een goal van OH Leuven-spits Thorsteinsson. Het Nederlands elftal opent haar EK zondag met een wedstrijd tegen Polen. Volg de ontwikkelingen voor en tijdens Nederland – IJsland hieronder.

Lees meer »

“Enkel de naam verandert, de rest is nostalgie”: Luc en Ann zijn de nieuwe uitbaters van de Oostendse stripwinkel

Met de 54-jarige Luc Wittesaele heeft De Striep een gepassioneerde nieuwe uitbater. De striphandel in de Paulusstraat gaat voortaan wel als ‘Lucky Striep’ door het leven. “Toen ik Luc leerde kennen, was zijn e-mailadres ‘Lucky Luke’”, glimlacht zijn partner Ann Philips.
The post “Enkel de naam verandert, de rest is nostalgie”: Luc en Ann zijn de nieuwe uitbaters van

Lees meer »

Allemaal in functie van een campagne: Ronaldinho schept duidelijkheid over vreemde uitspraken rond Braziliaans elftal

Een ommezwaai van Ronaldinho (44) in de aanloop naar de Copa América. In een post op Instagram verweet de Braziliaanse legende de huidige generatie een gebrek aan respect voor het plunje van de nationale ploeg. Maar vandaag klonk het al helemaal anders: “Deze woorden kwamen van echte fans. Ik zou het Braziliaanse voetbal nooit in de steek laten.”

Lees meer »

Conner Rousseau over plotse verlies van zijn politieke peetvader Freddy Willockx (76): “Als kind noemde hij mij al burgemeester”

“Freddy was mijn politieke opa. ‘Nen echte’ en zo maken ze er geen meer.” Het is met enkele stiltes, maar vooral met ontzettend veel trots dat Conner Rousseau vertelt over voormalig minister en socialistisch boegbeeld Freddy Willockx (76) die vanochtend overleden is. “Voor hem wil ik extra mijn best doen in oktober”, zegt Rousseau bij HLN. Hoe zijn ze zo

Lees meer »