LIVEBLOG TITELSTRIJD. Club-spelers begonnen aan opwarming op Jan Breydel – Volg de slotspeeldag op HLN!

D-Day in de bijzonder spannende titelontknoping. Met Club Brugge dat met de beste kaarten aan de slotspeeldag begint. Met een punt tegen Cercle is het áltijd kampioen. Of gaat de trofee toch nog richting Brussel, naar Union of Anderlecht? Een héle dag zit u bij HLN aan het juiste adres. Voor het laatste nieuws, de beste sfeerbeelden voor en na de match en uiteraard de wedstrijden zelf. 

Meer krantenkoppen in België

Lise debuteert met poëziebundel ‘Wij zijn zwanen’

‘Wij zijn zwanen’ is de titel van de dichtbundel en meteen ook het debuut van Lise Surmont. “Mijn mama heeft mij altijd verteld dat ze een naam voor mij heeft gekozen die er goed uitziet op de cover van een boek, voor het geval dat…”
The post Lise debuteert met poëziebundel ‘Wij zijn zwanen’ appeared first on KW.be.

Lees meer »

“Bewijs dat jongeren niet enkel op extremen stemmen”: Bart Dochy (CD&V) tevreden met ‘extra’ stem van 17-jarige Arie

Her en der konden 16- en 17-jarigen ook voor de Vlaamse en federale verkiezingen hun stem uitbrengen, terwijl dat enkel voor Europa mocht. In Veurne stemde Arie Bovyn (17) dan maar op Bart Dochy, die op de tweede plaats voor het Vlaams Parlement staat. “Mooi”, zegt die. “Dit bewijst dat jongeren wel degelijk over hun stem nadenken.”
The post

Lees meer »

Raoul Hedebouw triomfeert na “beste resultaat ooit” voor PVDA: “Enige partij die sterk staat in alle regio’s, nu kan niemand ons nog negeren”

"We zijn incontournable geworden." Dat zei PVDA-voorzitter Raoul Hedebouw in zijn overwinningsspeech vanavond. De PVDA boekt een stevige winst in Vlaanderen en wordt ook de 3e grootste partij in Brussel. Kleine domper op de feestvreugde: het (voorlopig) mindere resultaat in Wallonië. "Maar we zijn de enige partij die op alle niveaus meedoet, niemand kan ons nu nog negeren."

Lees meer »

Bekend drijvend restaurant Puert’O staat te huur voor 2.000 euro per maand

Het bekende drijvende restaurant Puert’O in de Oostendse Mercatorjachthaven staat te huur. Je moet wel flink in de buidel tasten, met een huurprijs van 2.000 euro per maand. En dat is nog zonder het liggeld voor de haven gerekend.
The post Bekend drijvend restaurant Puert’O staat te huur voor 2.000 euro per maand appeared first on KW.be.

Lees meer »

VBS Houthulst eert overleden directrice Claudia Vandecasteele met jaarlijkse loop

Claudia Vandecasteele, de vorige directrice van VBS Houthulst, liet acht jaar geleden het leven. Claudia (50) was een fervente loopster en als herinnering aan haar zag de Run for Claudia het levenslicht. Alle leerlingen van de VBS namen deel aan deze jaarlijkse traditie. De Run for Claudia wordt georganiseerd ten voordele van Kom op tegen
The post VBS Houthulst

Lees meer »

Maandelijks pop-upcafé in Residentie Pitthem ter ere van ex-uitbaters café ‘t Beirke: “cafetaria omgetoverd tot bruine kroeg”

Sinds februari wonen Margriet De Sloover en Eddy Bruneel, de vroegere uitbaters van café De Kleine Beer in Tielt, in een assistentieflat in Residentie Pitthem. Samen met de mensen van het wzc roepen ze voortaan elke laatste vrijdag van de maand de sfeer van hun volkscafé weer op. “Voor mij was het houden van een
The post Maandelijks pop-upcafé

Lees meer »

Vero stopt eind deze maand met succesvolle Brasserie Marie: “Maar geen paniek, het verhaal van het restaurant gaat verder”

Het zijn de laatste weken voor Vero Vlieghe (46) in het succesvolle restaurant Brasserie Marie in Hulste (Harelbeke). In het restaurant kan je gezellig met zijn tweetjes dineren, maar ook bij grote groepen is de zaak populair. Eind deze maand laat Vero de zaak overnemen door twee medewerkers om meer tijd vrij te maken voor haar gezin. “Of ik het

Lees meer »

Stralende leerlingen van De Vlieger en Windekind voor Eerste Communie

Om 16 uur was het de beurt aan de kinderen van het 1ste leerjaar van de basisscholen De Vlieger en Windekind. Zij waren met 20. Op de groepsfoto herkennen we: Kordian Barski, Arthur Cool, Julien Crevits, Dean De Clercq, Milo De Maeyer, Neo Decaluwé, Mattea D’Hert, Nathalia Durtka, Alice Duyck, Luca Goethals, Rachelle Leenknegt, Médard
The post Stralende leerlingen

Lees meer »