LIVEBLOG RIDELONDON CLASSIQUE. Twee rensters nemen de vlucht, stevenen we af op massasprint?

De Ford RideLondon Classique eindigt vandaag met een etappe door de straten van Londen. Lorena Wiebes gaat als leidster de slotrit in na een twee op twee op aangeven van Lotte Kopecky. Helpt de wereldkampioene haar ploeggenote ook aan een hattrick? Volg het in onze liveblog! 

Meer krantenkoppen in België

Mooi beeld: Kevin De Bruyne troost zoontjes na teleurstellende wedstrijd, die bijgewoond werd door Amy Sonck en WAG’s Witsel en Casteels

Het mooiste beeld ondanks de teleurstelling? Dat moet toch de foto zijn waarbij Kevin De Bruyne zijn zoontjes Mason Milian (8) en Rome (5) na de wedstrijd knuffelde. Net als tienduizend andere Belgische fans woonden ze de teleurstellende Belgische opener van het EK voetbal bij. De Duivels verloren met 0-1 van Slovakije. Ook Obel(g)ix, Amy Sonck en enkele andere WAGS

Lees meer »

Koksijde krijgt één van de vijf tegels van het virtueel museum van Vlaanderen, inclusief augmented reality beleving met Oostduinkerkse garnaalvissers

Aan het openluchtzwembad bij het Astridplein in Oostduinkerke werd officieel de tegel onthuld met de QR-code die toegang geeft tot de FAAM-app van het grote virtuele museum van Vlaanderen. Koksijde kreeg een van de vijf tegels waardoor de gemeente nu deel uitmaakt van het virtuele museum van Vlaanderen. Via deze app zien bezoekers via ‘augmented reality’ (AR) de Oostduinkerkse garnaalvissers

Lees meer »

Tot 5 jaar cel gevorderd voor straatrace op E40 waarbij passagier (23) sterft: “Crimineel en moorddadig rijgedrag. Waanzinnige snelheden tot 200 km/u”

Hij beschikte niet over een geldig rijbewijs en was onder invloed van cannabis. En toch kroop een toen 21-jarige Britse man eind 2022 achter het stuur van een rode BMW 340i terwijl de eveneens Britse Serdar Karakus (23) naast hem lag te slapen. Wanneer hij begint te racen tegen een Porsche op de E40, gaat de BMW talloze keren over

Lees meer »

Child Focus meldt recordaantal meldingen van misbruikbeelden

Child Focus heeft vorig jaar een recordaantal meldingen van misbruikbeelden gekregen. Dat blijkt uit het jaarverslag van de organisatie. Die pleit dinsdag voor de dringende goedkeuring van een Europese verordening die ervoor moeten zorgen dat seksuele misbruikbeelden worden opgespoord en verwijderd van online platforms.

Lees meer »

Ronaldo en Martínez met de schrik vrij na winning goal in toegevoegde tijd: “Ongelooflijke persoonlijkheid getoond”

Cristiano Ronaldo en Portugal zijn ternauwernood aan puntenverlies ontsnapt in hun eerste wedstrijd van het EK. Roberto Martínez deed de wenkbrauwen fronsen door pas in de laatste minuut van de reguliere speeltijd drie wissels door te voeren, maar aan het einde van de rit bleken het gouden wissels. Want het was invaller Francisco Conceição – jawel, zoon van – die

Lees meer »

DAGBOEK. Over Schumacher die beter is dan de helft van de huidige startgrid en de grote terugkeer van de man die de F1-wereld ‘crashgate’ schonk

In de Formule 1-race die iedereen vooraf beschouwt als meetmoment voor de rest van het wereldkampioenschap en die ook mogelijks beslissend wordt voor de toekomst van Max Verstappen, mag onze Formule 1-watcher Joost Bolle niet ontbreken. Zijn dagboek van de eerste drie dagen in Catalonië. “En of het spannend wordt, straks.”

Lees meer »

Meermens lost nieuwe single en videoclip ‘Ridder’

‘Ooit word ik een ridder’, zo zingt de 31-jarige muzikant, zanger, cabaretier, schrijver en dichter Bram Verstappen in zijn nieuwste single die hij vorige week vrijdag uitbracht onder zijn muzikale alias Meermens. ‘Ridder’ gaat over het mentale harnas dat we soms aantrekken als het even minder goed met ons gaat en we ons alleen voelen.
The post Meermens lost

Lees meer »

‘Pocket sandwiches’ bij Sofie in Lekker Brugge

Op het Walplein 15 opende Sofie Traen (45) de deuren van ‘Lekker Brugge’. Ze brengt er zogenaamde ‘pocket sandwiches’ aan de man en vrouw. “Het leuke is de combinatie van de warme, krokante buitenkant met de koude of lauwe vulling”, zegt Sofie.
The post ‘Pocket sandwiches’ bij Sofie in Lekker Brugge appeared first on KW.be.

Lees meer »