KIJK. Hanne van K3 en echtgenoot Jorn vieren door corona uitgestelde huwelijksfeest

Vier jaar nadat ze in het huwelijksbootje stapten, hebben K3’tje Hanne Verbruggen en echtgenoot Jorn zaterdagavond hun trouwfeest gevierd. Hanne maakt dat zelf bekend met een foto op Instagram. “Free drinks! Oh, and there’s a wedding too”, staat er te lezen. Ook onder meer K3-collega Julia en Marie Verhulst waren aanwezig. 

Meer krantenkoppen in België

Sara betaalde 450 euro voor krasje dat ze niet had opgemerkt. “Een auto huren op reis? Nooit meer!”

“Mijn huurwagen kostte me uiteindelijk het dubbele van wat ik oorspronkelijk had betaald”, zo getuigt Sara Vanreusel (51). Zij is een van de vele Belgen die klacht hebben ingediend omdat ze honderden euro’s moesten bijbetalen voor een huurauto op vakantie: omdat ze een kras, deuk of kost niet had opgemerkt, of omdat de verzekering tóch niet alles dekt. Het aantal

Lees meer »

Graspop Metal Meeting. Nu regen blijft vallen én alle parkings en deel van de camping sluiten: alles wat jij moeten weten voor je naar de wei vertrekt

Donderdag gaat Graspop Metal Meeting officieel van start. Al dreigt een deel van deze editie van het festival in Dessel in het water te vallen. Voor woensdag schakelde de organisatie al over naar het noodplan en volgde er een crisisoverleg om te bekijken of er ook aanpassingen moeten komen op de andere dagen. Veel onduidelijkheden dus. Wat wél al zeker

Lees meer »

Doden en vermisten na overstromingen in China

De regenval en overstromingen in China hebben meer slachtoffers gemaakt. In Guangdong zijn volgens de staatstelevisie maandag zeker vijf mensen omgekomen bij aardverschuivingen rond de stad Meizhou. Van vijftien mensen is er geen spoor en dertien mensen zaten vast in de massa’s water en modder.

Lees meer »

KIJK. ‘You’-actrice filmt hoe onbekende man in haar wagen probeert in te breken: “Londen is niet veilig”

De Britse actrice Shanika Ocean deelt angstaanjagende beelden op Instagram. Ze filmt hoe een onbekende man aan de deur van haar wagen trekt en op haar raam klopt om naast haar te komen zitten. Ocean, die te zien is in het vierde seizoen van de Netflix-serie ‘You’ en in verschillende BBC-shows, deelt de gebeurtenis om andere vrouwen te waarschuwen. “Zorg

Lees meer »

Vooruit Tielt-Meulebeke lanceert grootschalige bevraging

In de (ongeveer) 14.000 brievenbussen van Tielt en Meulebeke landt er vanaf eind volgende week een bevraging van Vooruit. De partij stelde onder de noemer ‘Schrijf mee aan een nieuw ABC voor Tielt en Meulebeke’ een alfabetische lijst met prioriteiten op.
The post Vooruit Tielt-Meulebeke lanceert grootschalige bevraging appeared first on KW.be.

Lees meer »

Hoogtewerker van voegwerker gestolen in de Parklaan in Geluwe

In Geluwe is in de wijk Witte Poort in de Parklaan een hoogtewerker gestolen. Enkele weken geleden verdween al een bestelwagen van de firma Winfera met voor 50.000 euro werkmateriaal in de Geluwestraat in Wervik en vorige week werd in dezelfde gemeente een camionette met een laadbak van de APK Group in de Aststraat gestolen.
The post Hoogtewerker van

Lees meer »

Modeontwerpster Diane von Fürstenberg openhartig in nieuwe documentaire over Auschwitz-verleden van haar moeder: “Angst is geen optie”

"Mijn moeder wilde niet dat ik bang zou zijn. Ze wilde me goed voorbereiden voor het geval ik ooit zou moeten doormaken wat zij had meegemaakt." Dat zegt de Belgisch-Amerikaanse modeontwerpster Diane von Fürstenberg in een nieuwe documentaire. De rode draad door haar leven is haar constante zoektocht naar vrijheid. En die is volgens haar zonder twijfel gelinkt aan het

Lees meer »

Chaos op luchthaven van Manchester na elektriciteitspanne

Het vliegverkeer op de luchthaven van Manchester, op het vlak van aantal passagiers de derde van Groot-Brittannië, verloopt zondag sterk verstoord na een elektriciteitspanne. Het euvel is intussen verholpen, maar van terminal 1 en 2 vertrekken er geen vluchten, zo heeft de luchthaven laten weten.

Lees meer »

Koksijde krijgt één van de vijf tegels van het virtueel museum van Vlaanderen, inclusief augmented reality beleving met Oostduinkerkse garnaalvissers

Aan het openluchtzwembad bij het Astridplein in Oostduinkerke werd officieel de tegel onthuld met de QR-code die toegang geeft tot de FAAM-app van het grote virtuele museum van Vlaanderen. Koksijde kreeg een van de vijf tegels waardoor de gemeente nu deel uitmaakt van het virtuele museum van Vlaanderen. Via deze app zien bezoekers via ‘augmented reality’ (AR) de Oostduinkerkse garnaalvissers

Lees meer »

Al minstens elf doden bij bosbranden in Turkije

Al zeker elf mensen zijn om het leven gekomen en tientallen anderen gewond geraakt bij bosbranden donderdagavond in het zuidoosten van Turkije die verscheidene dorpen hebben getroffen. Dat bevestigt de Turkse minister van Gezondheid.

Lees meer »