KIJK. Hanne van K3 viert door corona uitgestelde huwelijksfeest: “Free drinks”

Vier jaar nadat ze in het huwelijksbootje stapten, hebben K3’tje Hanne Verbruggen en echtgenoot Jorn zaterdagavond hun trouwfeest gevierd. Hanne maakt dat zelf bekend met een foto op Instagram. “Free drinks! Oh, and there’s a wedding too”, staat er te lezen. Ook onder meer collega Julia en Marie Verhulst waren aanwezig. Ook zij deelden beelden op sociale media. 

Meer krantenkoppen in België

Heeft CD&V nu verloren of niet? “Misschien iets te veel Mahdi en iets te weinig Van Peteghem, Verlinden en Crevits”

CD&Vierde: geen podiumplek voor Sammy Mahdi en de zijnen. Waar de christendemocraten hadden gemikt op een derde plaats, lijken ze genoegen te moeten nemen met hooguit een vierde stek, ná rechtstreekse concurrent Vooruit. Volgens voormalig boegbeeld en oud-premier Yves Leterme heeft zijn partij te weinig durf en smoel getoond. Een analyse die sommigen in de zaal deelden: “We hebben bijvoorbeeld

Lees meer »