Exclusief vanaf maandag: de resultaten van de Limburgse Peiling 2024

Hoe liggen de politieke kaarten op minder dan twee weken voor de verkiezingen? Vanaf maandag publiceert Het Belang van Limburg de resultaten van zijn jaarlijkse Limburgse Peiling. Welke partijen scoren en welke niet? En welke politici zijn populair?

 

Meer krantenkoppen in België

Opnieuw stapt iemand zelf op in ‘B&B zoekt lief’: “Hij weet niet eens wat m’n job inhoudt”

“Ik zoek iemand die zelfstandig en zorgzaam is. Iemand die ook eens een ontbijtje maakt, als verrassing. Dáárom ben ik weg.” Met die harde woorden kondigde de 27-jarige Florry doodleuk haar vertrek aan bij ‘B&B zoekt lief’. Kandidaat Anthony (28) bleef verbouwereerd achter. En toch had Florry een paar goede redenen om het voor bekeken te houden. “Liever iemand die

Lees meer »

Vermandere door de Anderen vervangt Willem Vermandere op jubileumeditie Festival Dranouter

“De vervanger voor Willem Vermandere op onze jubileumeditie ’50 Years Of New Traditions wordt het unieke ‘Vermandere door de anderen’”, meldt de organisatie van Festival Dranouter. Enkele weken geleden liet Willem Vermandere weten dat hij stopt met optreden op 84-jarige leeftijd. Hij stond 54 jaar op de planken. De concerten die nog gepland stonden, worden geschrapt.
The post Vermandere

Lees meer »

Isabelle Vandenbussche uit Moorslede is ‘Slomo Universalis’

Bij het begin van de zomervakantie is er ieder jaar Slyps Kermis. Ook dit jaar viel er heel wat te beleven. De wielerorganisatoren van Slyps Sprint kleurden het kermisgebeuren met twee wedstrijden en op maandag was er opnieuw een loopwedstrijd.
The post Isabelle Vandenbussche uit Moorslede is ‘Slomo Universalis’ appeared first on KW.be.

Lees meer »

Nederlandse politie controleert opnieuw honderden feestende tieners in Knokke: “Het is alle hens aan dek”

Opnieuw duiken Nederlandse politieagenten op in de uitgaansbuurt van Knokke. Zij komen een week lang feestende tieners controleren die in ons land hun eerste pintjes drinken… en voor problemen zorgen. De versterking blijkt nodig: zondag werd een gemengde patrouille nog belaagd door een groep jongeren. “Wanneer we hier vertrekken, breken relletjes uit”, vertelt korpschef Steve Desmet.

Lees meer »

Belgen zitten vast op luchthavens door wereldwijde computerstoring: “Ze hebben ons aan ons lot overgelaten”

Verschillende luchtvaartmaatschappijen ondervonden hinder door de storing van gisteren die werd veroorzaakt door de mislukte software-update van het cybersecuritybedrijf CrowdStrike. Reizigers strandden op verschillende plaatsen wereldwijd. Heel wat Belgische passagiers zaten vast in onder meer Napels en Boedapest. Door de chaos moesten veel Belgen zelf op zoek naar oplossingen. “Ze hebben ons aan ons lot overgelaten. We zitten hier al

Lees meer »

Zuid-Korea: “Noord-Korea stuurde opnieuw ballonnen met afval de grens over”

Noord-Korea heeft volgens Zuid-Korea opnieuw meerdere ballonnen met afval de grens over gestuurd. De ballonnen zijn volgens het Zuid-Koreaanse leger onderweg naar de provincie Gyeonggi, die aan Noord-Korea grenst en de Zuid-Koreaanse hoofdstad Seoel omringt, meldt het persagentschap Yonhap zondag. De bevolking krijgt de raad de ballonnen niet aan te raken en aangifte te doen bij de politie.

Lees meer »