Deceptie bij Anderlecht: paars-wit gaat ten onder op daverende Bosuil en eindigt derde

Het was wonden likken op Neerpede deze week na de mokerslag die Club Brugge afgelopen zondag uitdeelde. Anderlecht moet hopen op een mirakel om alsnog landskampioen te worden. Volg de trip naar Antwerp op de voet in onderstaande liveblog! 

Meer krantenkoppen in België

Stad Kortrijk behaalt opnieuw Vlaams label ‘Sportbedrijf’

Met het label ‘Sportbedrijf’ wil Sport Vlaanderen alle bedrijven stimuleren om hun medewerkers aan te zetten tot sporten en bewegen. Ook Stad Kortrijk mag – al voor de tweede keer – het label in ontvangst nemen.
The post Stad Kortrijk behaalt opnieuw Vlaams label ‘Sportbedrijf’ appeared first on KW.be.

Lees meer »

“Ze zijn nog altijd even ondeugend als een tienerkoppel”: Jo De Poorter ontrafelt het geheim van Albert en Paola

Deze zomer zijn koning Albert (90) en koningin Paola (86) 65 jaar getrouwd. Dat ze nog steeds bij elkaar zijn, mag een wonder heten. Hun Italiaanse sprookjeshuwelijk werd namelijk zwaar op de proef gesteld door overspel, een buitenechtelijk kind en maar liefst twee verzoeken tot echtscheiding. Royaltykenner Jo De Poorter (57) dook voor z’n nieuwe boek in de turbulente relatie

Lees meer »

G7 roept op tot wereldwijd bestand tijdens Olympische Spelen in Parijs

De zeven vooraanstaande industrielanden van de G7 roepen alle strijdende partijen op om hun wapens neer te leggen tijdens de Olympische Spelen die deze zomer in Parijs worden gehouden. Aan het einde van de bijeenkomst van staatshoofden en regeringsleiders van de Groep van Zeven zei gastvrouw Giorgia Meloni, de Italiaanse premier, dat de hele groep voorstander is van een wapenstilstand

Lees meer »

Schoten vlak bij Oranje-fans in Hamburg: politie stelt situatie veilig, supporters verzocht kalm te blijven

In Hamburg zijn rond het middaguur meerdere schoten gelost. Dat gebeurde vlak bij de plek waar duizenden Nederlandse supporters bij elkaar zijn verzameld voor de wedstrijd van Oranje. Er is een man gewond geraakt die een bijl bij zich zou hebben gehad. De Nederlandse fans worden opgeroepen vooral rustig te blijven. Je kan hier de updates over de situatie volgen.

Lees meer »

KIJK. Grote vuurbal bij uitslaande brand bij Brucargo in Machelen, gebouw ingestort: “Ik rende naar buiten met mijn computer. En toen volgde een knal”

Er woedt momenteel een zware brand in het logistiek bedrijf Gosselin in het vrachtgebied Brucargo (Machelen) langs Brussels Airport. Het gebouw, zo’n 4.000 vierkante meter groot, is inmiddels ingestort. HLN sprak met een van de werknemers die maar net kon ontsnappen van de vlammenzee. “We hoorden plots mensen buiten claxonneren. Toen ik naar buiten keek, zag ik rook op het

Lees meer »

Muzikale start van de vakantie met ‘School is out’

Op woensdag 26 juni organiseert stad Oostende opnieuw het jongerenfestival ‘School is out’ op de evenementenweide in het Maria-Hendrikapark. Het evenement biedt tieners een jeugdige festivalervaring dicht bij huis.
The post Muzikale start van de vakantie met ‘School is out’ appeared first on KW.be.

Lees meer »