Blijft Nicky Hayen trainer van Club Brugge? “We zitten vandaag samen”

“Dit overtreft mijn stoutste dromen.” Nicky Hayen (43) had niet verwacht dat hij dít – een landstitel als hoofdcoach van Club Brugge – zou meemaken in z’n trainerscarrière. Een triomf die naar meer smaakt. “Iedere coach zou in mijn plaats willen aanblijven.” Voorzitter Bart Verhaeghe is “trots en dankbaar” en liet weten vandaag samen te zitten met Hayen. 

Meer krantenkoppen in België

Loïc Van Impe is revelatie van ‘Special Forces’: “Je zag het niet op tv, maar ik heb één van de cheffen serieuze klap gegeven”

Loïc Van Impe (30) is dé revelatie van het tweede seizoen van ‘Special Forces’. De tv-chef haalde als enige de meet van het loodzware VTM-format. In dit interview vertelt hij hoe hij dat heeft klaargespeeld en blikt hij terug op de strubbelingen met rekruut Olivier Deschacht (43). “Je kan niet met iedereen beste vrienden worden.”

Lees meer »

“Enkele breuken in mijn rug, een gebroken elleboog en een gat in mijn hoofd, maar radioloog zei dat ik ‘niets gebroken’ had”

Breuken in de rug, een gebroken elleboog, een gat in het hoofd en een afgescheurde spier. Het waren de verwondingen die Tamara Nolens overhield aan een val van haar balkon. De radioloog van het ZNA Stuivenberg, ondertussen verhuisd naar ZNA Cadix, liet haar na enkele uren op de spoedafdeling gewoon terug naar huis gaan. “Niets gebroken”, was het bilan. Ook

Lees meer »

ANALYSE. Wordt Bart De Wever premier? Wij schatten zijn kansen in

“Bartje premier!” scandeerden de militanten na de verkiezingsoverwinning van N-VA. Maar wordt De Wever ook eerste minister? En als hij het niet wordt, wie dan wel? Politicoloog Carl Devos en onze politiek journaliste Isolde Van Den Eynde wikken en wegen zijn kansen. Naast De Wever zien zij nog één grote kanshebber.

Lees meer »

Charlotte Wybo ontwerpt originele neonverlichting

In het Brugse Concertgebouw vindt maandag de tweede editie plaats van het netwerkevenement voor ondernemende vrouwen, Generation WOW, met internationale sprekers en vernieuwende onderwerpen. Alles draait er rond empowerment, en dat wordt deze keer ook visueel onderstreept met de kleurrijke en originele neonborden van Artsy Impact, het onewomanbedrijf waarmee Charlotte Wybo sinds vier jaar een flink gat in de markt

Lees meer »

Weduwe van buschauffeur drama Sierre krijgt 8 maanden cel met uitstel nadat ze zich jarenlang valselijk uitgaf als onthaalmoeder

De 40-jarige weduwe van de buschauffeur die betrokken was bij het busongeval in Sierre krijgt acht maanden cel voor het oplichten van tal van ouders van opvangkindjes. De vrouw gaf zich jarenlang valselijk uit als onthaalmoeder zonder over de verplichte vergunningen te beschikken. De celstraf is met uitstel onder voorwaarden opgelegd, waardoor ze niet naar de cel moet.

Lees meer »

Stad Brugge lanceert mocktailwedstrijd rond alcohol en drugs in het verkeer

Stad Brugge lanceert een wedstrijd voor wie een nieuw of vernieuwd rijbewijs komt ophalen. Bedoeling is deelnemers aan te zetten om na te denken over hun motivatie om zonder alcohol / drugs te rijden. “Het ophalen van een nieuw of vernieuwd rijbewijs is een ideaal moment om zowel nieuwe als ervaren chauffeurs aan hun engagement om nuchter te rijden te

Lees meer »

Gaslek op Ruggeveldlaan hindert tramverkeer in Deurne

In Deurne is de Ruggeveldlaan afgesloten voor alle verkeer nadat er een gaslek ontstond bij werken in de straat. Daardoor kan tram 5 tijdelijk de haltes tussen Schijnpoort aan het Sportpaleis en Deurne Ruggeveldlaan niet bedienen. Technici van Fluvius zijn bezig met het dichten van het gaslek. Dat kan nog enkele uren duren.

Lees meer »

Jori en Maxim uit ‘The Sky is the limit’ stellen duurste bed ter wereld voor: “Een kunstwerk van 600.000 euro voor in de slaapkamer”

Je vindt er een bed vanaf 600 euro, maar voor wie het iets chiquer mag zijn, kan voortaan in Aarschot ook een bed kopen voor 600.000 euro. Of beter gezegd: vanáf 600.000 euro. Ter vergelijking: voor dat bedrag koop je drie Porsche Carrera’s. Het bed van het luxemerk waar ook wereldsterren als Drake, Post Malone, Beyoncé en Tom Cruise in

Lees meer »

Sofie (39) en Kathy (48) openen tot 16 juni pop-up met handgedraaide lavabo’s en hedendaagse juweelontwerpen: “boeiende ervaring”

Nog tot 16 juni – telkens van dinsdag tot zaterdag – kun je in het tijdelijke handelspand van Modulair aan de achterkant van het Belfort terecht voor een pop-up met handgedraaide lavabo’s en hedendaagse juweelontwerpen. “Een aparte combinatie, maar een boeiende ervaring.”
The post Sofie (39) en Kathy (48) openen tot 16 juni pop-up met handgedraaide lavabo’s en hedendaagse

Lees meer »

PORTRET. Na dagenlange zoektocht is zijn lichaam aangetroffen op Grieks eiland: wie is Michael Mosley, Britse dieetgoeroe en tv-presentator?

Een in een dieet-jas gehuld liefdeskind van Lieven Scheire en Tom Waes: zo kan je Michael Mosley (67) het best omschrijven. De Britse beroemdheid at lintwormen, injecteerde slangenvergif, raakte bij een tv-programma ooit gekneld in een grot en liet de wereld kennismaken met ‘intermittent fasting’. Nu is zijn lichaam gevonden op een Grieks eiland. Wat is er gebeurd en wie

Lees meer »

Diamant voor Christiana Crokaert en Guido Derbaix

Op 26 mei vierden Guido Derbaix en Christiana Crokaert hun 60ste huwelijksverjaardag. Het echtpaar heeft drie kinderen, zes kleinkinderen en twee achterkleinkinderen. Ze wonen allemaal breed verspreid in België en Duitsland. Guido en Christiana leerden elkaar kennen in Merksem op een trouwfeest van vrienden. Guido was restauranthouder in Limburg en ook leerkracht in de kokschool
The post Diamant voor

Lees meer »