Presidentszoon, huurmoordenaar en een resem toyboys: Madonna krijgt haar liefdesleven maar niet op de rails

Madonna (65) is opnieuw single. De zangeres heeft haar relatie met Josh Popper (30) na een jaar verbroken. De twee hebben elkaar amper gezien omdat Madonna op wereldtournee was. Madge verslijt de laatste jaren de ene piepjonge toyboy na de andere. “Het leeftijdsverschil is mentaal vaak te groot. Ik voel me namelijk nog veel jonger dan hen!” 

Meer krantenkoppen in België

Inspirant in ‘t dorp opent inclusieve zomerbar

Inspirant in ’t dorp lanceert deze zomer een inclusieve zomerbar. In Bar Bol’Art zijn mensen met een verstandelijke beperking verantwoordelijk voor de aankleding en bediening.
The post Inspirant in ‘t dorp opent inclusieve zomerbar appeared first on KW.be.

Lees meer »

Hangjongeren zorgen voor heel wat overlast in Rijkevorsel: “Politie mag identiteitscontroles uitvoeren om zicht te krijgen op herrieschoppers”

In Rijkevorsel zorgen hangjongeren de laatste tijd voor heel wat problemen. Ze verzamelen op het plein achter het gemeentehuis en vallen voorbijgangers er niet alleen verbaal maar ook fysiek lastig. Om een zicht te krijgen op wie ze zijn, mag de politie nu systematisch identiteitscontroles doorvoeren. De maatregel is van kracht tot september.

Lees meer »

Charles Vanhoutte blikt terug op eerste seizoen bij Union: “Geen vijf mensen hadden dit van mij verwacht”

In de jeugdreeksen werd Charles Vanhoutte nooit als een toptalent beschouwd, bij Cercle Brugge was hij geen onbetwiste basisspeler, maar zie: op zijn 25ste is de Kortrijkzaan een steunpilaar van de topclub Union geworden. “Als je zorgt dat je elk jaar beter wordt,” zegt hij, “weet je niet wat er allemaal kan gebeuren.”
The post Charles Vanhoutte blikt terug

Lees meer »

Speelheuvel op jeugdsite wordt deze zomer verwijderd

De speelheuvel die goed twee jaar geleden op de jeugdsite werd aangelegd zorgde voor commotie op de gemeenteraad. Het was Sofie Steurbaut (N-VA) die het ‘heuvelprobleem’ aankaartte. De heuvel zorgt volgens het raadslid voor wateroverlast. Daarnaast zou er afval in de heuvel terug te vinden zijn en zou er geen vergunning afgeleverd zijn voor de aanleg ervan. Na het horen

Lees meer »

Taiwan detecteert 41 Chinese vliegtuigen rond eiland

Het Taiwanese ministerie van Defensie heeft zaterdag meegedeeld 41 Chinese militaire vliegtuigen gedetecteerd te hebben in de buurt van het eiland. Sinds de inhuldiging van de nieuwe president, Lai Ching-te, in Taipei zijn er al talloze inbreuken geweest.

Lees meer »

België verzuipt en niet alleen in een begrotingstekort

Het zal veel inwoners in de Antwerpse regio dinsdag een rotzorg geweest zijn wat de oorzaak is van alweer overstromingen en wateroverlast. Voor deze mensen was het vooral zaak om hun voeten en inboedel droog te houden. Toch is deze big splash de zoveelste kanarie in de kolenmijn. Hopelijk dringt dat besef door tijdens het vormen van de vele regeringen

Lees meer »