Madonna beëindigt relatie met 35 jaar jongere boksleraar: “Ze blijven wel vrienden”

Madonna (65) is opnieuw single. De veelbesproken zangeres heeft haar relatie met boksleraar Josh Popper (30) na een jaar verbroken. Dit omdat “ze hem de afgelopen maanden nauwelijks heeft gezien doordat haar schema zo hectisch was.” 

Meer krantenkoppen in België

Vijf grootste supermarkten in ons land doen te weinig voor mensenrechten

Lidl loopt duidelijk voorop, maar geen enkele grote Belgische supermarkt doet voldoende om de mensenrechten in hun toeleveringsketens te beschermen. Dat blijkt vandaag uit Superlijst Sociaal, een onderzoek bij Aldi, Carrefour, Colruyt, Delhaize en Lidl dat de bescherming van mensenrechten, gendergelijkheid en de rechten van landbouwarbeiders, kleine boeren in het globale Zuiden en Europese boeren vergelijkt.

Lees meer »

Bezetters UGent verlaten gebouw om uitzetting te vermijden

De Pro-Palestijnse actievoerders die een gebouw van de UGent bezetten, hebben het gebouw verlaten. Ze doen dat om een uitzetting te vermijden. Gisteren kregen de actievoerders het officiële bevel van een deurwaarder om te vertrekken. Er hingen hen dwangsommen van 250 euro per dag boven het hoofd als ze vanmorgen om 8.30u nog in het gebouw zouden zijn.

Lees meer »

Hangjongeren zorgen voor heel wat overlast in Rijkevorsel: “Politie mag identiteitscontroles uitvoeren om zicht te krijgen op herrieschoppers”

In Rijkevorsel zorgen hangjongeren de laatste tijd voor heel wat problemen. Ze verzamelen op het plein achter het gemeentehuis en vallen voorbijgangers er niet alleen verbaal maar ook fysiek lastig. Om een zicht te krijgen op wie ze zijn, mag de politie nu systematisch identiteitscontroles doorvoeren. De maatregel is van kracht tot september.

Lees meer »

MTC Redbone uit Zwevezele viert 30-jarig bestaan, ‘keizer’ Eric Andries (83) heeft al 400.000 km op de teller

De leden van motorclub MTC Redbone uit Zwevezele blinken hun motoren dit jaar extra op, want de club bestaat 30 jaar en dat mag gevierd worden. Burgemeester Lieven Huys loofde de goede sfeer, de vriendschap en het respect binnen de organisatie. Eén motard viel extra op: de 83-jarige Eric Andries maalt jaarlijks zo’n 20.000 km af, breekt elk record en

Lees meer »

Fietsster treft levenloos lichaam aan vlakbij woonzorgcentrum: Hulp kan niet meer baten, man overleden

Woensdagochtend trof een fietsster vlakbij het woonzorgcentrum De Plataan langs de Meensesteenweg in Izegem het levenloze lichaam van een zeventiger aan. De hulpdiensten snelden nog ter plaatse, maar hulp kon niet meer baten. De man stierf waarschijnlijk een natuurlijk overlijden.
The post Fietsster treft levenloos lichaam aan vlakbij woonzorgcentrum: Hulp kan niet meer baten, man overleden appeared first on

Lees meer »

BK beerpong in recordtempo volzet: “Deelnemers uit heel België zakken af naar Lichtervelde”

Het BK beerpong op het festival Beats’n Bots in Lichtervelde was in een recordtempo uitverkocht. De inschrijvingen startten op Vaderdag en paar dagen later telt de organisatie 256 deelnemers uit 48 steden en gemeenten uit heel België.
The post BK beerpong in recordtempo volzet: “Deelnemers uit heel België zakken af naar Lichtervelde” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Leider Islamitische Staat mogelijk gedood bij Amerikaanse luchtaanval

Een Amerikaanse luchtaanval heeft mogelijk het leven gekost aan de man die wordt gezien als de wereldwijde leider van terreurgroep Islamitische Staat (IS). Dat meldt NBC News zaterdag. Bronnen zeggen tegen de Amerikaanse nieuwszender dat Abdulqadir Mumin het doelwit was van een aanval die vorige maand plaatsvond in Somalië.

Lees meer »

De grote bazen van Colruyt, 1 jaar na vertrek van roerganger Jef: “Er zijn klanten die nu op zondag naar de concurrentie gaan. We sluiten niet uit dat we daarin volgen”

Een jaar nadat hij als eerste niet-Colruyt de leiding over de grootste supermarkt van het land overnam, spreekt CEO Stefan Goethaert (56) voor het eerst. Blijft Colruyt de laagste prijs garanderen? Gaan de winkels binnenkort ook op zondag open? En waarom is het hier zoveel duurder dan in het buitenland?

Lees meer »

Nood aan meer psychiatrische afdelingen voor ouderen

Vlozo, de koepelorganisatie van private woonzorgcentra, vraagt meer middelen aan de volgende Vlaamse regering om gespecialiseerde psychiatrische afdelingen voor ouderen uit te bouwen. Bijna een op de vijf bewoners van woonzorgcentra kampt met een psychische kwetsbaarheid, blijkt uit een bevraging van de Odisee Hogeschool.

Lees meer »

Opvallende beelden uit Mechelen: man fietst op pechstrook E19 tijdens regenvlaag

Opvallende beelden op de E19 aan de afrit Mechelen-Zuid dinsdagmiddag: daarop is te zien hoe een fietser op de pechstrook in de richting van Brussel de regen trotseert, en tegen de windvlagen in aan het trappen is. Volgens een getuige, die ons de beelden bezorgde, maakten vrachtwagenchauffeurs “vreemde manoeuvres” toen ze de fietser plots naast zich zagen verschijnen. Bij de

Lees meer »