Nog 43 mensen van turbulentievlucht Singapore Airlines in ziekenhuis

Vier dagen nadat een vlucht van Singapore Airlines heftige turbulentie had ondervonden, worden nog 43 mensen behandeld voor onder meer verwondingen aan de ruggengraat, schedel en hersenen.

 

Meer krantenkoppen in België

“Het gaat hier toch erg vaak over ‘die vrimde’…”: op bezoek in Houthulst, de meest rechtse gemeente van West-Vlaanderen

Vlaams Belang is met voorsprong de grootste in onze provincie, met in de meest landelijke gemeenten ongeziene scores. In Houthulst of all places stemde bijna 38 procent op de radicaalrechtse partij. “De mensen zijn boos en voelen zich niet gehoord.” Op bezoek in het Ninove van West-Vlaanderen.
The post “Het gaat hier toch erg vaak over ‘die vrimde’…”: op

Lees meer »

Brandje in bunker snel geblust

Woensdagmorgen zagen stadsmedewerkers rook opstijgen tussen het struikgewas in het parkje aan de Boeverievest in Brugge.
The post Brandje in bunker snel geblust appeared first on KW.be.

Lees meer »

Luc Declerck (Bistro Mathilda) neemt al tien jaar deel aan foodfestival: “Ostendaise is mooie promotie”

Nu zaterdag 22 en zondag 23 juni worden 6.000 mensen verwacht op de tiende editie van het culinaire festival Ostendaise. Uitbater-chef Luc Declerck van Bistro Mathilda neemt al voor de tiende keer deel en zag het succesvolle evenement groeien. “Ik zie het als een mooie promotie. Ostendaise zorgde ook voor veel meer contact tussen de verschillende uitbaters en chefs.” Hij

Lees meer »

Brand loods brucargo geblust: gebouw is volledig vernield

De brandweer is nog de hele nacht in de weer geweest om de brand in een loods op de goederenluchthaven Brucargo in Machelen te blussen. De loods is volledig vernield, maar de aanpalende gebouwen bleven gevrijwaard. Intussen is de brand volledig geblust. Een klein team blijft nog even stand-by om eventuele opflakkeringen te voorkomen.

Lees meer »

Sir Ian McKellen (85) maakt lelijke val op podium en moet naar ziekenhuis: “Hij riep om hulp, fans waren in tranen”

Sir Ian McKellen (85), bekend van zijn iconische rollen als Ganfald in ‘Lord of the RIngs’ en Magneto in ‘X-Men’, heeft een lelijke val gemaakt op het podium. De acteur was te zien in het theaterstuk ‘Player Kings’ in Londen, maar raakte gewond en moest afgevoerd worden naar het ziekenhuis. Bezorgde fans zouden tot tranen toe bewogen zijn.

Lees meer »

Poetin geeft Noord-Koreaanse leider Russische limousine cadeau

De Russische president Vladimir Poetin heeft de Noord-Koreaanse leider Kim Jong-un een in Rusland gebouwde Aurus-limousine, een theeservies en een admiraalszwaard cadeau gegeven. Dat meldt het Russische staatspersbureau Tass op gezag van Poetins adviseur Joeri Oesjakov. Poetin kreeg in ruil verschillende kunstwerken.

Lees meer »

ASSISEN. Vandaag moest de dag van de “zware jongens” worden op proces Athena Man en Lorine De Witte. Dat verliep niet zoals gepland

Vandaag moest de dag van de “zware jongens” worden, op het assisenproces van de doodslag op Caroline Kint. Zij stierf in oktober 2021 na een uit de hand gelopen burenruzie. Op de getuigenagenda? Vader van de eerste beschuldigde Athena Man en broer van de tweede beschuldigde Lorine De Witte. En dat verliep niet allemaal zoals gepland.

Lees meer »