Nicki Minaj vrijgelaten na arrestatie voor drugsbezit: “Zangeres had 40 joints bij”

Rapper en zangeres Nicki Minaj is na enkele uren verhoor op de Nederlandse luchthaven Schiphol vrijgelaten. Ze zat vast omdat ze softdrugs bij zich had. Volgens bronnen had de rapper circa veertig joints bij zich. Op beelden op haar Instagram is te zien dat ze in discussie gaat met een medewerker van de politiediensten. 

Meer krantenkoppen in België

Julie Vanpeteghem heeft boodschap na nationale titel kitesurfen freestyle: “Sporter, verleg je grenzen veilig”

In Side Shore Surfers in De Panne had onlangs het BK Freestyle Kitesurfen plaats. Julie Vanpeteghem uit Nieuwpoort was er bij de dames goed voor de nationale titel. Ze pleit voor meer veiligheid en risicobesef bij de kitesurfers.
The post Julie Vanpeteghem heeft boodschap na nationale titel kitesurfen freestyle: “Sporter, verleg je grenzen veilig” appeared first on KW.be.

Lees meer »

‘Inside Out 2′ breekt record: succesvolste animatiefilm ter wereld na eerste weekend

De nieuwe film ‘Inside Out 2′ van animatiestudio Pixar voor Disney heeft meteen een record gebroken. Tijdens het openingsweekend bracht de film maar liefst 140 miljoen dollar op (meer dan 128 miljoen euro). Hiermee heeft het de animatiefilm met het beste openingsweekend wereldwijd verbroken en ‘Frozen 2′ van de troon gestoten, die na het openingsweekend een opbrengst van 135 miljoen

Lees meer »

De Haan wordt hele zomer lang het decor voor zoektochten Gezinssport Vlaanderen

De Haan wordt deze zomer dé place to be voor speurneuzen: Gezinssport Vlaanderen, de sportdienst van de Gezinsbond, biedt er de hele zomer lang avontuur en plezier met vier unieke zoektochten voor jong en oud. Wandel- en fietsliefhebbers, geocache fanaten, ze komen allemaal aan hun trekken.
The post De Haan wordt hele zomer lang het decor voor zoektochten Gezinssport

Lees meer »

Buien en onweer komen opnieuw opzetten

Het wordt donderdag bewolkt met vooral boven de oostelijke landshelft soms buien, die geleidelijk onweerachtig worden vanuit het zuidoosten. In het westen van het land is het droger. De maxima liggen tussen 18 en 23 graden, voorspelt het KMI.

Lees meer »