Nicki Minaj stopt optreden, omdat ze grootste hit niet wil zingen: “Ik ben dat nummer beu”

Heel wat fans konden het jaar 2023 afsluiten met een optreden van de Amerikaanse rapper Nicki Minaj in Miami. Maar wanneer de eerste noten van haar grote hit ‘Starships’ door de luidsprekers weerklonken, zette de zangeres de show meteen stop. “Ik denk het niet, ik speel dat nummer niet meer”, zei Nicki Minaj door haar microfoon, waarop boegeroep was te horen. Het nummer kwam in 2012 uit en had wereldwijd een hoge notering in de hitlijsten. Maar fans gaan het waarschijnlijk nooit meer live te horen krijgen… 

Meer krantenkoppen in België

Geveltuin fleurt administratief centrum in Diksmuide op: “Als stad willen we het goede voorbeeld geven”

De gevel van het administratief centrum van het lokaal bestuur in Diksmuide ziet er groener uit dankzij de aanleg van een geveltuin. Door te kiezen voor gevelgroen, wil het stadsbestuur het goede voorbeeld geven en burgers stimuleren om hetzelfde te doen.
The post Geveltuin fleurt administratief centrum in Diksmuide op: “Als stad willen we het goede voorbeeld geven” appeared

Lees meer »

Dertiger blijft onder elektronisch toezicht voor moord in Oostendse prostitutiebuurt

In het onderzoek naar een moord in de Oostendse prostitutiebuurt heeft de Brugse raadkamer geoordeeld dat een 33-jarige Franse Algerijn twee maanden langer onder elektronisch toezicht moet blijven. Chaher B. hoopte op een vrijlating onder voorwaarden, maar moet dus een enkelband blijven dragen.
The post Dertiger blijft onder elektronisch toezicht voor moord in Oostendse prostitutiebuurt appeared first on KW.be.

Lees meer »

Correcties en aanvullingen juli

De nieuwsombudsdienst verzamelt hier correcties en relevante aanvullingen bij de berichtgeving van VRT NWS. Ze worden vaak gemeld door aandachtige lezers, kijkers of luisteraars. De focus ligt vooral op opmerkingen in verband met radio- en tv-programma’s. Correcties en aanvullingen bij online artikels of posts op sociale media worden in het artikel of de post zelf verwerkt, maar kunnen hier ook

Lees meer »

Lof voor Trump van vroegere rivalen Haley en DeSantis

Nikki Haley en Ron DeSantis, de twee grootste tegenstanders van Republikeins presidentskandidaat Donald Trump in de voorverkiezingen, hebben zich dinsdag op de partijconventie in Milwaukee ook achter de oud-president geschaard. In hun toespraken hielden ze een pleidooi voor partij-eenheid.

Lees meer »